Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Zoek je een geweldige activiteit? Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van evenementen boeken.

De uniekste uitjes vind je op de pagina www.rent-event.nl.  Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

Huurfietsen in Volendam

Rent & Event biedt fietsverhuur Volendam aan voor iedereen. Je hebt een gevarieerd assortiment voertuigen die verhuurd worden vanaf de dijk van het bekendste dorp van Nederland, Volendam! Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

 

Elektrische choppers huren in Volendam

Het meest geboekte Bedrijfsuitje Volendam is wel de elektrische scooter. Cross lekker rond in de omgeving van Volendam en Edam. De voertuigen gaan 25 km per uur. Een rijbewijs is wel verplicht.

 

Uitjes voor kinderen in Volendam

Wil je wat leuks met kinderen gaan doen? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit. Een boottocht naar Marken, bezoek aan een stroopwafelwinkeltje of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

 

Bedrijfsuitje Volendam

Elk bedrijf heeft eens per jaar een personeelsfeest. Het personeel van Rent Event staat klaar om activiteiten in Volendam te organiseren voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, bezoek een palingrokerij, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief een lunch.

 

Teamuitjes Volendam

Elk handbalteam heeft eens per jaar een bedrijfsuitje. De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, bezoek een palingrokerij, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief borrelavond, een lunch of feestavond. 

Activiteiten in Volendam

Arrangementen in Volendam ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. De

activiteiten zijn te boeken voor kleine maar ook zeer grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. Fietstochten, stadsspelen,  Op elektrische scooters door de stad rijden, ontdek ze snel.}

Wil je meer info

Geef je wensen door en de collega’s van Rent & Event maken een passend programma voor een geweldig evenement. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het prachtige Volendam!