Nieuw West in the Picture
Image default
Auto's en Motoren

Altijd inzicht in huidige locaties met GPS tracker auto

Het hebben van een auto is voor veel mensen een belangrijk gegeven. Het is voor velen een statussymbool en er gaat dan ook heel veel geld zitten in de aanschaf, onderhoud, optimaliseren en poetsen van de bolide. Het laatste dat je dan wilt, is erachter komen dat iemand anders (misschien wel je man, vrouw, kind of familielid) niet goed omgaat met je wagen, of erger nog, de auto niet meer staat waar jij hem hebt achtergelaten! Met een GPS tracker in je auto hoef je je hier geen zorgen meer om te maken.

 

GPS tracker auto, ofwel de car tracker

De techniek staat voor niets. Plaats in uw auto een GPS tracker, ook wel car tracker genoemd, en u bent altijd op de hoogte van waar uw auto is, is geweest en naartoe gaat. Ook kunt u meldingen ontvangen in het geval van diefstal, sabotage, het verlaten van een zone of zelfs te hoge snelheid. Ideaal als u hetgeen waar u zoveel waarde aan hecht in de gaten wilt houden. De car tracker is simpel te volgen met een app op uw smartphone of gewoon op de PC als u aan het werk bent.

 

GPS tracking

GPS tracking vereist een complexe reeks van stappen. Uw gps tracker bepaalt z’n locaties aan de hand van verschillende satellieten die om de wereld draaien. In combinatie met elkaar kunnen ze heel specifiek bepalen waar uw auto, scooter, boot of container is.

En nadat uw cartracker netjes niet zichtbaar is ingebouwd, hoeft u deze er niet meer uit te halen om uit te lezen.  Alle data wordt namelijk aan de hand van een ingebouwde simkaart verzonden naar  een server, waar de wordt opgeslagen. Alle coördinaten die vanuit uw GPS tracker worden aangeboden, worden verwerkt  tot locaties op een kaart. En dat kan zelfs zover gaan tot een hele rit, of sluitende ritregistratie.

 

Car tracker kopen

Overweegt u een car tracker te kopen? Dat is begrijpelijk. Helaas worden er nog steeds veel auto’s door het boevengilde gestolen, en dan is een kleine investering voor een digitale oplossing snel terugverdiend. U verdient uw nachtrust en laat de GPS tracker auto het zware werk maar voor u doen.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/