Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Wil je veilig je groepenkast vervangen hebben?

Je kan een elektricien voor jou de groepenkast laten vervangen. Je kan zelf ook de groepenkast vervangen als je een beetje verstand hebt van groepenkasten. Je kan zelf makkelijke kleine groepenkasten vervangen. De grotere groepenkasten moet je veel over hebben gelezen om het te snappen. Je hebt meerdere soorten kabels nodig die allemaal in het goede gat moeten gaan zitten. De kabels mogen niet in een verkeerde gat zitten in de groepenkast, want anders kan er iets fouts gaan met de elektriciteit. Je groepenkast vervangen kan dus alleen bij kleine groepenkasten. Bij grote groepenkasten kan je het best een elektricien het voor je laten doen. Elektriciens hebben allemaal veel ervaring en vervangen groepenkasten wel dagelijks. De elektriciens kunnen eigenlijk zogezegd een groepenkast vervangen met hun ogen dicht. De meeste elektriciens kunnen snel voor je de groepenkasten vervangen en installeren.

Elektriciens moeten veel doen

De elektriciens moeten eerst de aardlekschakelaar aansluiten, daarna moeten ze de aardpen slaan die op de groepenkast zit, dan moeten ze de kabels mooi afwerken zodat de groepenkast er netjes uitziet, dan een extra stopcontact aanleggen, lichtschakelaars aansluiten op de groepenkast, bliksembeveiliging aansluiten zodat je niet geschokt wordt en als laatst de krachtstroom aansluiten. Ze moeten dan kijken voor de zekerheid of alles goed aangesloten is en of het dan wel goed werkt. Wanneer je nog een paar vragen hebt over de groepenkast dan kan je het vragen aan de elektriciens. De elektriciens weten veel over groepenkasten wel bijna alles.

Elektriciens moet snel kunnen komen

Wanneer je groepenkast uit het niets niet meer werkt dan moet de elektricien snel kunnen komen. De elektriciens hebben daarom ook een spoedhulp dat is ervoor dat de elektriciens altijd bereikbaar voor je zijn. Elektriciens reageren snel terug op je en gaan ze zo snel mogelijk naar de klant.