Nieuw West in the Picture
Image default
Gezondheid

Uw angst afleren bij deze tandarts in Deventer

Als kind leert u een bepaalde angst aan voor de tandarts. Dit komt omdat sommige behandelingen als onprettig en eng ervaren kunnen worden. Er komt een arts met gereedschap in uw mond kijken en dat hoort natuurlijk niet bij de alledaagse gang van zaken. Deze aangeleerde angst blijft in veel gevallen alleen maar groeien, waardoor u zelfs op volwassen leeftijd nog steeds ertegenop ziet om naar de tandarts te gaan. Toch is het heel belangrijk regelmatig uw gebit te laten checken. Een gezond gebit is namelijk belangrijk voor de algehele gezondheid. Heeft u angst voor de tandarts? Dan weet Tandartsenpraktijk St. Jozef wel raad. Dit is dé tandarts in Deventer die met een alternatieve oplossing komt. U kunt bij deze tandarts onder narcose gaan tijdens een behandeling. Zo voelt u niets van wat er met uw gebit gedaan wordt en heeft de tandarts ook geen last van uw angsten. Is dat niet handig?

De alternatieve oplossing voor tandartsangst

U vraagt zich nu misschien af in hoeverre een tandarts onder narcose geoorloofd is en of de tandarts in Deventer hiertoe bevoegd is. Uiteraard is deze tandarts volledig gecertificeerd om deze behandeling uit te mogen voeren. Er komt voor de narcose namelijk een anesthesist langs. Deze geeft u het verdovend middel waardoor u in slaap belandt. Omdat u goed in de gaten moet worden gehouden tijdens de behandeling, zal deze anesthesist bij u blijven. De tandarts in Deventer gaat ondertussen aan de slag met uw gebit. Dit kan het vullen van een gaatje zijn, een wortelkanaalbehandeling, het trekken van een kies of andere ingrepen. Met deze tandarts onder narcose hoeft u in ieder geval nooit meer angst te hebben voor de tandarts.

Zorg altijd voor iemand die u brengt en haalt

Als u heeft gekozen voor een behandeling onder narcose bij Tandartsenpraktijk St. Jozef, mag u na de behandeling niet zelf in de auto stappen. Uw vermoeidheid kan namelijk uw rijvaardigheid beïnvloeden. Zorg dus altijd dat u iemand meeneemt als u naar deze tandarts gaat.