Nieuw West in the Picture
Woning en Tuin

Efficiënt verwarmen van een tiny house

Of het nu gaat om een Tiny House met 15m² woonoppervlak of een iets ruimer eengezinswoning – voor elk klein huisje is er de juiste prestatie. De elektrische infraroodverwarmingen stralen tussen 400 Watt en 1200 Watt warmte uit bij het hoogste vermogen.

  

De duurzame minikachel voor in een tiny house

Iedereen kan de radiatoren zelf installeren met behulp van de meegeleverde beugels. Met een paar schroeven kan de Tiny House kachel stevig aan de muur of het plafond worden bevestigd. Het is binnen enkele minuten klaar voor gebruik en geeft uw kleine huisje een gezellige, schoorsteenachtige warmte. 

Voor de stroomvoorziening kan de elektrische infraroodverwarming via de netstekker volledig eenvoudig worden aangesloten op een gewoon stopcontact of bovendien stevig op het elektriciteitsnet. Er zijn geen verdere verwarmingsleidingen of aansluitingen nodig. 

De apparaten maken ook duurzame verwarming in elk tiny house mogelijk, of het nu gaat om groene stroom van een milieuvriendelijke energieleverancier of in combinatie met uw eigen fotovoltaïsche installatie. Vaak zijn het de kosten van een tiny house die mensen weerhouden om te investeren in een duurzame verwarming in een tiny house.

De werking van een elektrische verwarming met schone elektriciteit genereert slechts 40g CO2 per kWh warmte en dus 85% minder uitstoot dan een conventionele gaskachel of olie-radiator. 

Vooral in combinatie met zelf opgewekte zonne-energie maken infraroodverwarmingen een flexibele en ondersteunende warmtetoevoer mogelijk. Omdat de onafhankelijkheid van elke elektriciteitsleverancier en vaste infrastructuur u vrijheid geeft in uw keuze van locatie. U blijft mobiel met uw Tiny House en wordt begeleid door de aangename warmte van de kachels bij elke verandering van locatie.

 

Maximale tiny house energie-efficiëntie en intelligente temperatuurregeling

In tegenstelling tot convectieverwarmingen bieden infraroodverwarmingen in kleine huizen geen comfortabele temperatuur door de lucht in de kamer te verwarmen. In plaats daarvan verwarmt hun natuurlijke, zon-achtige straling de mensen in de kamer direct. Op deze manier kan lange, energie-intensieve voorverwarming achterwege worden gelaten en kan elektriciteit worden bespaard.
 
Om tiny houses nog efficiënter te verwarmen, kunnen infraroodverwarmingen met behulp van digitale ruimtethermostaten worden aangestuurd. Deze maken een individuele programmering van de verwarmingsprocessen op basis van het tijdstip van de dag of de dag van de week mogelijk. 

De intelligente Tiny House verwarming verlaagt automatisch de temperatuur wanneer u niet thuis bent of ’s nachts slaapt. Met zo’n programmeerbare thermostaat doet u niet alleen het milieu iets goeds, maar bespaart u volgens onafhankelijke Beratungsportal co2online.de zelfs ongeveer 10% aan verwarmingskosten.