Nieuw West in the Picture
Groothandel

Koop de geschikte gaasmat voor uw afrastering

Een gaasmat is een noodzakelijke aankoop als u gaat beginnen met het maken van een afrastering of dierenverblijf. Ook de kwaliteit van het gaas is belangrijk, want u wilt natuurlijk dat uw dieren veilig zijn. Zowel ontsnappingen van uw dieren moeten worden voorkomen, als het binnendringen van ongewenste gasten. Het verschilt per diersoort wat voor omheining nodig is, daarom zijn er verschillende soorten gaas. Waar u voor kleinere dieren als cavia’s of konijnen een kleine maaswijdte nodig heeft, mag het voor schapen of geiten prima wat groter zijn. Gaasmatten met verschillende maaswijdtes vindt u bij Afrasteringspecialist. Ook zijn er verschillende sterktes verkrijgbaar. Daardoor kunt u precies dat gaas uitzoeken, wat precies past bij uw wensen.

Koop een verzinkte gaasmat voor uw watervogels

De gaasmatten bij Afrasteringspecialist zijn verzinkt. Dit houdt in dat zij onder andere beschermd zijn tegen vocht. Bent u van plan een verblijf voor uw watervogels te bouwen, bijvoorbeeld voor eenden, ganzen of zwanen? Het verzinkte gaas is perfect geschikt voor gebruik onder water. Op die manier kunt u een vijver in tweeën verdelen of een waterdoorgang afsluiten. Daardoor hebben uw watervogels wel de beschikking over water, maar kunnen zij niet ontsnappen.

Veilige gaasmatten voor dieren en kinderen

Gaas kan scherpe punten bevatten, waar zeker dieren en kinderen zich makkelijk aan kunnen bezeren. Daarom verkoopt Afrasteringspecialist voornamelijk stekloze gaasmatten, welke te zijn herkennen aan een logo. Deze gaasmatten bevatten geen scherpe punten of uitsteeksels. Is het tijdens het werken noodzakelijk om een gaasmat door te knippen, zorg er dan voor dat u het uitsteeksel netjes afwerkt. Ook de beschermlaag wordt doorbroken als u het gaas doorknipt. Door het gaas te behandelen met een zinkspray voorkomt u dat het gaas gaat roesten. Neem voor een indruk van het complete aanbod een kijkje op de website of ga langs bij de winkel in Stolwijk.

https://www.afrasteringspecialist.nl