Nieuw West in the Picture
Image default
Groothandel

Online onderdelen van topmerk Pelgrim bestellen voor uw keuken

Wilt u uw keuken gaan verbouwen of is uw keukenapparatuur aan vervanging toe? Dan is Van Noort in Zuidland dé specialist als u keukens, apparatuur óf losse onderdelen van Pelgrim wilt bestellen. De ervaren specialisten van deze zaak helpen u graag met het samenstellen van een gehele keuken. Er zijn tal van verschillende keukenstijlen waar u uit kunt kiezen. Houdt u van modern? Of gaat u liever voor klassiek? Bij dit bedrijf is het allemaal mogelijk! Ook voor keukenapparatuur als ovens, fornuizen en spoelbakken kunt u bij deze specialist terecht. Daarnaast kunt u losse onderdelen bestellen om uw kookplaat of andere apparatuur van Pelgrim te repareren als het product kapot is. De specialisten van dit bedrijf staan bovendien voor u klaar als u niet precies weet welke onderdelen u nodig heeft.

Uw keuken én badkamer aanpakken

Naast dat u bij Van Noort terechtkunt voor de aanschaf van uw nieuwe keuken of het bestellen van de nieuwe onderdelen van uw keukenapparatuur van Pelgrim, vindt u hier ook uw nieuwe badkamer. De medewerkers van deze zaak zijn namelijk ook specialisten op het gebied van badkamerrenovaties. Als u uw oude badkamer wilt vernieuwen, bent u hier dus aan het juiste adres. Zo vindt u hier onder andere douchebakken op maat. Heeft uw badkamer aparte afmetingen en zou een douche in standaardmaat niet passen in uw badkamer? Bij dit bedrijf is dat geen probleem! Doordat hun douchebakken op maat te bestellen zijn, slaagt u hier altijd!

Kom langs

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken of badkamer? Voor het bestellen van douchebakken op maat of nieuwe onderdelen voor uw apparatuur van Pelgrim komt u gerust langs in de showroom van dit bedrijf in Zuidland. Hier staan échte specialisten voor u klaar die ervoor zorgen dat u antwoord krijgt op al uw vragen. U kunt deze experts zelfs uw douchebakken op maat laten plaatsen!