Nieuw West in the Picture
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarmee houd je rekening tijdens je verhuizing in Etten-Leur?

Verhuizen is een spannende tijd, maar het kan ook stressvol zijn. Hoe weet u waar u moet beginnen? Waar moet u rekening mee houden tijdens uw verhuizing? Hier is een gids die u helpt uw verhuizing soepel te laten verlopen!

Een goed verhuisbedrijf in Etten-Leur of zelf verhuizen

Wanneer een verhuisbedrijf in schakelen

Wilt u echt geen stress tijdens de verhuizing, heeft u weinig tijd i.v.m. werk of heeft u lichamelijke klachten? Dan is het kiezen voor een verhuisbedrijf in Etten-Leur een heel goed plan. Schakel je een goed verhuisbedrijf in, dan zullen ze je volledig ontzorgen en hoef je niet veel tijd vrij te maken, niet te stressen of je lichaam op de proef te stellen. Hou er wel rekening mee dat dit natuurlijk niet gratis is en dat dit kosten met zich mee brengen.

Wanneer zelf verhuizen

Ben je jong en kan je tijd vrijmaken, dan kan je natuurlijk de verhuizing zelf verzorgen. Vraag aan wat vrienden of ze je willen helpen en dan is het zo gepiept. Dit scheelt je weer in de kosten. Wanneer je überhaupt niet de financiële middelen hebt om een verhuisbedrijf in te huren, zal je zelf de verhuizing moeten verzorgen.

De omvang van de verhuizing

Voordat u gaat beginnen met verhuizing is het verstandig om in kaart te brengen welke spullen allemaal meegaan. Hou hierbij rekening met de woning waar u naar toe gaat verhuizen. Is de woning kleiner dan kunnen er minder spullen mee.

Nadat je weet wat er allemaal verhuisd moet worden, wat u in een opslag wilt opslaan en wat u niet meer meeneemt; kunt u een inschatting maken of u één of twee dagen nodig heeft om te verhuizen. Dus weet u ook of u voor één of twee dagen een verhuiswagen nodig heeft.

De parkeerplaats voor de verhuiswagen

De parkeerplaats voor de verhuiswagen is iets wat vaak onderschat wordt. U hebt een goede plek nodig en het liefst zo dicht mogelijk bij je woning. Het kan handig zijn om van tevoren aan uw buren te vragen of ze dag dat u wilt gaan verhuizen de parkeerplekken vrij willen houden. Zo weet u zeker dat u plek heeft en dit kan het verhuizen een heel stuk fijner laten verlopen.

Voorbereiding

Het is altijd goed om je verhuizing in fases te doen. Je kan bijvoorbeeld ‘zodra je weet dat je gaat verhuizen’ alvast je spullen inpakken die je voorlopig niet meer nodig hebt. Zo kan je staps gewijs zorgen dat alles klaar staat en dat je niet in één keer alles moet gaan doen. Reserveer je verhuiswagen op tijd, zo voorkom je dat deze niet meer beschikbaar zijn en dat je ver moet rijden om er alsnog één te huren!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/