Nieuw West in the Picture
Image default
Tuin en buitenleven

Een moderne plantenkwekerij gelegen in het Westland

Zoekt u een leverancier van groenteplanten en bloeiende planten? Ontdek dan meer over plantenkwekerij Valstar, gelegen in het Westland. Valstar is een plantenkwekerij die gebruikmaakt van moderne technieken om zijn klanten te kunnen voorzien van kwaliteitsvolle planten. Alle planten worden met passie en op een milieuvriendelijke manier geteeld. De belangrijkste waarde van Plantenkwekerij Valstar uit het Westland is: klantgericht denken. Op die manier wil het bedrijf een lange relatie aangaan met zijn klanten en dat met een eerlijk rendement voor beide partijen.

Een aantal bloeiende planten in de kijker

Valstar kweekt potplanten tussen half februari en eind oktober. In het assortiment van deze potplantenkwekerij vindt u chrysanten, celosia’s, begonia’s, rozen en andere seizoensbloeiers. Als u interesse heeft in de chrysanten, dan heeft u de keuze uit calimero’s en dubbelbloemige chrysanten. Calimero’s zijn kleinbloemige chrysanten met een lange houdbaarheid. Dubbelbloemige chrysanten hebben weinig verzorging nodig en zijn geschikt voor binnen en buiten. Begonia’s hebben dan weer een frisse uitstraling en bloeien minimaal zes weken mits de juiste verzorging. De platycodon, een seizoensbloeier, heeft stervormige bloemen en zorgt voor een romantische sfeer. Als u meer houdt van de hortensia, dan kunt u bij Plantenkwekerij Valstar uit het Westland terecht voor hortensia’s in het wit, roze, rood of blauw.

Surf naar de website van de plantenkwekerij voor meer informatie

Als u meer informatie wenst over de bloeiende planten van plantenkwekerij Valstar, gelegen in het Westland, dan kunt u naar de website van Valstar surfen. Daar vindt u de contactgegevens terug en leest u meer over het volledige assortiment aan bloeiende planten. Ook leert u meer over de teelt van groenteplanten. Valstar is namelijk ook een leverancier van tomaten-, paprika- en aubergineplanten. De medewerkers staan altijd klaar voor u om uw vragen te beantwoorden en aandachtig te luisteren naar uw wensen. Een samenwerking met deze kwekerij is zeker de moeite waard.