Nieuw West in the Picture
Vakantie

Samen genieten in Twente

Soms heb je zin om er even tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld voor een familie weekend. Lekker met alle kinderen, broers en zussen, opa’s en oma’s bij elkaar komen om leuke dingen te doen.

Wanneer je zo een familieweekend plant, denk dan ook eens aan Twente, een streek met verrassende mogelijkheden. De omgeving kent veel oude stadjes en musea, maar ook recreatieparken en leuke activiteiten voor de kinderen. Maar je kunt er ook heerlijk wandelen of fietsen over het zeer uitgebreide netwerk van wandelpaden en fietspaden. Te fiets zijn diverse historische landhuizen en kastelen prima te bereiken. Ook het openluchtmuseum Ootmarsum is per fiets in een half uurtje te bereiken.

Kapshoeve denkt met je mee

Kapshoeve in Tubbergen biedt groepsaccommodatie in Twente voor groepen tot 18 personen in de historische Kapshoeve. In deze hoeve vindt je naast 7 slaapkamers een grote woonkamer, een landelijke keuken, een mooie tuin met terras en zelfs een eigen whirlpool.

Voor grotere groepen (tot 23 personen) kan de accommodatie worden uitgebreid met een Twentse bungalow die direct naast de Kapshoeve ligt.

Wanneer je kiest voor de Kapshoeve hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt je namelijk helemaal laten verzorgen, inclusief ontbijt, lunch en diner.

We kennen ook de omgeving op ons duimpje, dus we helpen je graag wanneer je een programma voor je verblijf wilt samenstellen. Tenminste, als je dat nodig vindt. De Kapshoeve ligt namelijk op een recreatie gebeid waar al heel veel te doen is.

 Zo is er een overdekte speeltuin, diverse sportfaciliteiten (inclusief Shortgolf) een eigen restaurant, een zwembad en een recreatieve bowlingbaan. Je kunt zelfs gaan “klootschieten”!

Voor een dagje uit kun je een bezoek brengen aan Avonturenpark Hellendoorn (30km) of Kids City (17km). Voor de dierenliefhebbers raden we Tierpark Nordhorn aan (29 km, net over de Duitse grens).

Maar er is zoveel meer mogelijk. Het liefst helpen we je persoonlijk. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0546-621378 of mail: info@kapshoeve.nl.

https://kapshoeve.nl/