Nieuw West in the Picture
Vakantie

Shortgolf Twente

Veel mensen zouden heel graag een keer een balletje willen slaan. Maar ze zien op tegen de hoge eisen van golfbanen, hebben geen golfvaardigheidsbewijs (GVB) of hebben om welke reden dan ook geen zin in het vele lopen dat hoort bij een volledige 18-holes baan.

Voor deze mensen is shortgolf een perfecte sport. Shortgolf is toegankelijk voor golfers van alle leeftijden. Zowel beginners als gevorderden vinden op een shortgolf baan voldoende uitdaging. Shortgolf ook geschikt voor mindervaliden. Voor rolstoelers is er een paragolfer te huren (vooraf reserveren) .

Arrangementen

Om van je shortgolf-dagje een volledig dagje uit te maken hebben we diverse groepsarrangementen opgezet. Laat je in Ootmarsum ophalen met een echte TukTuk en rijdt 45 minuten door het mooie Twentse Land. Vervolgens krijg je instructie en ga je anderhalf uur golfen om vervolgens weer in de Tuk Tuk te stappen om via een landelijke route terug te rijden naar Ootmarsum. Wil je liever zelf rijden? Dan kun je in plaats van met de Tuk Tuk ook kiezen om de route via een Solex af te leggen.

Golf onder de sterrenhemel

Een heel nieuwe dimensie toevoegen aan het golfen? Kies dan voor glowgolf. Je speelt in het donker, onder de sterrenhemel. De baan is sfeervol verlicht met lantaarns. Op het terras brandt een vuurkorf en staat de warme chocolademelk of glühwein voor je klaar. En in deze sfeervolle omgeving ga je lekker golfen. Daarbij gebruiken we glow-in-the-dark golfballen. Wel zo handig om ze in het donker terug te kunnen vinden. Indien gewenst kunnen we ook een overnachting voor je regelen, zowel voor grotere groepen als voor kleinere gezelschappen.

Kennismaking met de golfsport

We kunnen ons voorstellen dat je tijdens het shortgolfen de smaak te pakken krijgt en verder wilt in deze sport. Om die reden bieden we ook verschillende golfcursussen aan. Aan het eind van deze cursus ontvang je het golfvaardigheidsbewijs (GVB) met baanpermissie.

Contact

Lijkt het je wel wat om een keer te komen shortgolfen? Neem dan contact met ons op om jouw perfecte dagje shortgolf in Twente samen te organiseren.

https://shortgolftwente.nl/