Nieuw West in the Picture
Woning en Tuin

Roofing Service: Alles voor een goed dak onder één dak

René Froger bezong het tientallen jaren geleden al: Een eigen huis, een dak onder de zon. Een goed dak boven je hoofd is misschien wel het allerbelangrijkste wat je kunt hebben. Dat geldt voor woningen en bedrijfspanden. En niet alleen als de zon schijnt, maar vooral ook als het regent of stormt.

Roofing Service Nederland heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je dak. Onze 45 jaar ervaring staat borg voor perfecte dakrenovatie of –verduurzaming (groendak) en voor een optimaal planmatig onderhoud en beheer. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent en wat er de komende jaren aan onderhoud nodig is.

Calamiteit

Ons onderhoudsplan staat garant voor een dak dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Maar toch kan het gebeuren dat zich een calamiteit voordoet. Bijvoorbeeld een hevige storm die de dakbedekking beschadigd, of een vallende tak die op je dak terecht komt. Dergelijke schade kun je niet voorspellen, maar je wilt er wél zo snel mogelijk vanaf. Daarom  heeft Roofing Service Nederland een eigen 24-uurs calamiteiten service. In het 24-service team zijn alle disciplines vertegenwoordigt. Zo heeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beschikking over specialisten die klaarstaan om te reageren op uw calamiteit.

98% tevredenheid

Niemand is blij met een calamiteit. Maar onze klanten zijn wel blij met de manier waarop wij op calamiteiten reageren. 98% van onze klanten is tevreden over onze reactiesnelheid bij calamiteiten. Ook zijn klanten zeer te spreken over onze pro-actieve werkhouding, onze ervaring en de serviceverlening door onze inspecteurs en dakdekkers. Deze hoge score op klanttevredenheid moedigt ons aan om door te gaan met onze effectieve, transparante en resultaatgerichte manier van werken.

Wilt u een zorgenvrij dak?

Wilt u ook een dak zonder kopzorgen? Neem dan contact op met Roofing Service Nederland voor een vrijblijvende kennismaking.

http://roofingservice.nl/