Nieuw West in the Picture
Image default
Groothandel

Rvs snel en streeploos schoonmaken

Op zoek naar de perfecte schoonmaakdoek om rvs snel en streeploos te kunnen schoonmaken? Ontdek dan het assortiment van Super Shine! Door de unieke productiewijze van deze doek, worden rvs en andere glanzende oppervlakken streeploos en hygiënisch schoon. Waar andere schoonmaakdoeken vuil en bacteriën verplaatsen, en hiermee vage vlekken of strepen veroorzaken, neemt deze doek al het vuil en alle bacteriën in zich op. Deze Super Shine schoonmaakdoek kan tot wel viermaal zijn eigen gewicht opnemen en heeft hiermee een fantastisch reinigend vermogen. Hierdoor verdwijnen alle viezigheden al snel als sneeuw voor de zon!

Meerdere varianten verkrijgbaar

Wanneer je de Super Shine schoonmaakdoek wilt kopen voor het snel, hygiënisch en streeploos schoonmaken van rvs en andere gladde oppervlakken, kies je tussen diverse varianten. De schoonmaakdoekjes zijn ideaal voor de keuken en badkamer, maar ook goed te gebruiken voor ramen, spiegels, meubels, chroom, auto’s en nog veel meer! Zo zijn de afmetingen van de medium variant perfect om kranen en andere kleine oppervlakken. Dit formaat is niet te groot waardoor je goed bochten en andere lastige plekjes goed schoon te maken zijn. Heb je liever een groter formaat? Kies dan voor large of e-large optie.

Haal het beste resultaat

Heb je de schoonmaakdoek besteld bij Super Shine en deze thuis ontvangen? Lees dan het gebruiksadvies goed door om het beste resultaat te behalen bij rvs streeploos schoonmaken. Zo wordt er geadviseerd om deze eerst in warm water te dompelen, zonder schoonmaakmiddelen. Daarna het doekje goed uit te wringen zodat deze meer droog dan nat is, om vervolgens de gewenste oppervlakken schoon te maken en deze zelf te laten drogen. Naast schoonmaakdoek, is de doek ook te gebruiken als poets- of stofdoek. De doek is van uniek en erg sterk materiaal gemaakt waardoor deze niet rafelt of pluist. Ervaar zelf de voordelen!

Winkel