Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Door een watermatras te kopen zult u comfortabeler kunnen slapen

Wordt u vaak ’s ochtends wakker met stramme spieren en het gevoel dat u nog niet helemaal uitgerust bent? Als u niet comfortabel ligt op uw matras, zal u zich vaker omdraaien, waardoor u minder goed doorslaapt. U kunt dit probleem oplossen door een watermatras te kopen. Het water in de matras biedt uw lichaam namelijk op alle punten de optimale ondersteuning. Slapen in een waterbed is bovendien goed voor uw bloedsomloop. Bent u informatie tegengekomen over waterbedden die goedkoop geproduceerd zijn met milieuonvriendelijke methoden? U hoeft zich daar geen zorgen over te maken als u een waterbed besluit te kopen bij HDWshop. Hier worden waterbedden verkocht die zijn vervaardigd in Nederland door Dolfing, een ervaren waterbeddenproducent die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft.

De ideale ondersteuning voor ieder lichaamstype

Afhankelijk van uw voorkeuren en lichaamsbouw kunt ervoor kiezen om een watermatras te kopen die meer of minder stabilisatie heeft. Bij een hogere mate van stabilisatie wordt uw lichaam meer ondersteund en zult u minder deining van het water ervaren. Bij HDWshop kan men watermatrassen kopen met maar liefst zeven verschillende stabilisatieniveaus. Het is begrijpelijk dat u de verschillende opties wilt uitproberen voordat u ertoe overgaat uw waterbed te kopen. U kunt hiervoor op afspraak langskomen in de showroom van de winkel, die gevestigd is in de Gelderse plaats Druten.

De duo watermatras

Als u samen met een partner slaapt, kunt ervoor kiezen om een duale watermatras kopen. De twee helften van deze matras hebben ieder een eigen waterelement, zodat u en uw partner de temperatuur los van elkaar kunnen instellen. Met een dergelijke matras kunt u bovendien allebei uw eigen stabilisatieniveau hebben. U kunt uw waterbed kopen via de website van de winkel. U kunt dan het bed samenstellen dat perfect bij uw voorkeuren en smaak past.