Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Het bijzondere verschijnsel vision frames

Ooit gehoord van vision frames? Het is een vrij nieuwe term voor iets met een bijzondere impact op het leven van mensen. Vision frames helpen namelijk bij het creëren van innerlijke vrede. De frames hebben het beoogde doel te zorgen voor innerlijke vrede voor de mensen voor wie ze gecreëerd worden. Een ontwerper van vision frames is Merengue de Beet. Zij is Surinaamse en noemt zich een ‘doula’ die innerlijke vrede nastreeft. In haar atelier in Amsterdam gaat zij met de wensen van anderen aan de slag en begeleidt ze hen tijdens het creatieve proces. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk terug te gaan naar de authentieke en vrije kern, oftewel – de kern van wat de mens is. De kernwoorden verbondenheid, rust en balans spelen hierin een centrale rol. De zoektocht naar innerlijke rust en vrede kan lang zijn, maar elke stap die je neemt is er één. Vision frames helpen in ieder geval alvast. Reken op 1-op-1-advies, een persoonlijke aanpak en voldoende ruimte voor al je creativiteit.

Een creatief proces waarbij je een ontwikkeling doormaakt

Gedurende het creatieve proces en je unieke zoektocht naar zelfontplooiing wordt er ook gebruikt van balance key cards en ritual bowls. Meer weten over de unieke werking van deze middelen? Neem dan nu contact op Merengue de Beet uit Amsterdam. Vision frames zijn een visuele weergave van het onderbewuste van een mens. Ze hebben de unieke functie dat ze tot zelfreflectie kunnen aanzetten en je helpen in je persoonlijke groei. Naast de strikt persoonlijke vision frames zijn er frames die je band met je familie of overleden dierbaren uitdrukken.

Hoe werkt soul practice precies?

Een letterlijke vertaling van soul practice is de ‘praktijk van de ziel’. Het is onder meer het unieke vermogen om jezelf volledig open te stellen voor wat er diep vanbinnen plaatsvindt. Vision frames in een inspirerende omgeving stellen je in staat te leven in het hier en nu.

https://merenguedebeet.nl/