Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Inbraakwerende schuifdeur

Als bedrijf is het belangrijk dat je een uitnodigende uitstraling hebt. Klanten moeten zich welkom voelen. Een schuifdeur opent letterlijk deuren voor je klanten. Maar ook een gesloten schuifdeur oogt gastvrij en transparant.

De andere kant van de medaille is dat je deur een bijdrage moet leveren aan de veiligheid. Inbraakwerende schuifdeuren zorgen dat inbrekers geen kans maken. Bovendien zijn inbraakwerende schuifdeuren bestand tegen vandalisme.

Veilig door een inbraakwerende schuifdeur

Inbraakwerende schuifdeuren voldoen aan de EN 16005 veiligheidsvoorschriften. Dankzij geavanceerde activerings- en aanwezigheidsdetectiesystemen sluiten de deuren alleen wanneer dit veilig is. Vaak is een inbraakwerende schuifdeur op afstand te bedienen, waardoor je jezelf nog veiliger voelt.

Inbraakwerende schuifdeur draagt bij aan duurzaamheid

Behalve veilig is een inbraakwerende schuifdeur ook duurzaam. Door toevoeging van een 30 mm thermoprofiel en TightSeal-borstels wordt warmteverlies geminimiseerd.

Mooie uitstraling

De tijd dat inbraakpreventie betekende dat je ontsierende tralies moest aanbrengen of een lelijk rolluik moest installeren ligt gelukkig achter ons. Een inbraakwerende schuifdeur is veilig, duurzaam én mooi om te zien. Slanke aluminiumprofielen geven je schuifdeursysteem een elegante en strakke uitstraling.

Tijd voor een inbraakwerende schuifdeur

Automatische schuifdeuren zijn de perfecte entree voor elk bedrijf. Ze verwelkomen je klant, terwijl ze kwaadwillenden buiten houden.

 Kijk op www.automatischedeuren24.nl om uit te zoeken welke inbraakwerende schuifdeur het beste geschikt is voor jouw bedrijf. Of maak gebruik van ruim 2 decennia ervaring met automatische schuifdeuren en neem contact met ons op voor een gedegen en persoonlijk advies.

Ook voor de montage en onderhoud (zonder dwingende contracten) van de inbraakwerende schuifdeursystemen zijn we de juiste partij.