Nieuw West in the Picture
Image default
Tweewielers

Een veelzijdige fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen

Is uw fiets aan onderhoud toe en bent u daarom op zoek naar een goede fietsenwinkel in de omgeving van Nijmegen? Of is onderhoud niet meer voldoende en is uw fiets gewoon aan vervanging toe? Wat u ook wenst, ga altijd langs bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen, niet ver van Nijmegen. U kunt bij deze fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen namelijk terecht voor zowel onderhoud als voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Bij deze fietsspecialist vindt u diverse soorten fietsen en allerlei accessoires voor aantrekkelijke prijzen. Ga dus snel eens langs.

Koop een nieuwe fiets van een mooi A-merk

Wilt u ook een goede fiets om iedere dag mee naar het werk te fietsen, maar wilt u hiervoor niet te veel betalen? Bekijk dan eens het aanbod van de fietsen van A-merken, die voor lage prijzen worden aangeboden. Dit zijn fietsen van bekende merken als Gazelle en Batavus, maar ook van merken als Axa en Delta vindt u bij deze specialist de mooiste fietsen. Er is niet alleen een ruime keuze aan de beste fietsmerken, maar van deze merken heeft deze expert ook nog eens de mooiste modellen in het ruime assortiment. Kiest u voor een stevige stadsfiets, uitermate geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer, of kiest u voor een elektrische fiets, waarop u moeiteloos vele kilometers aflegt? Het kan allemaal bij deze fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen, waar u ook accessoires zoals stevige sloten en fietstassen vindt, zodat u meteen weg kunt rijden op uw nieuwe fiets.

Laat uw fiets vakkundig repareren

Is er iets kapot aan uw fiets en wilt u dit vakkundig laten repareren? Dit kan ook bij Mari van Rens Tweewielerspecialist uit Wijchen, in de buurt van Nijmegen. Als u dit wenst, kan uw kapotte fiets zelfs bij u thuis worden opgehaald, waarna deze vakkundig wordt gerepareerd in de moderne werkplaats. Mocht reparatie niet meer baten, dan kunt u direct in de winkel terecht voor het kopen van een nieuwe fiets. Laat uw budget het niet toe om een nieuwe A-merk fiets te kopen, zoek dan een mooie tweedehands fiets uit.

Ga langs in de winkel of neem contact op

Of u nu een nieuwe fiets van een A-merk of een tweedehands fiets zoekt, accessoires nodig heeft, of wanneer uw fiets aan reparatie toe is, het kan allemaal bij de fietsenwinkel van Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen, nabij Nijmegen. Ga eens langs in de winkel of bel even naar de specialisten. 

 

https://marivanrens.nl/