Nieuw West in the Picture
Image default
Woningen

Op zoek naar nieuw interieur? Overweeg deze opties eens!

Nadat je een langere tijd in dezelfde woning hebt geleefd is het heel begrijpelijk dat je op zoek gaat naar verandering. Deze verandering kan op allerlei verschillende manieren plaatsvinden. Het lastige van het doorvoeren van deze veranderen is dat de verandering misschien wel niet zal bevallen. Er zijn dan ook weinig dingen zo demotiverend als een zware klus uitvoeren om vervolgens te moeten concluderen dat je er eigenlijk helemaal niet tevreden mee bent. Daarom raden we mensen altijd aan om te kiezen voor niet-permanente veranderingen die wel de uitstraling van de woning veranderen! In deze blog nemen we je dan ook mee in de mogelijkheden van niet-permanente veranderingen aan de woning. 

Lampenkappen

Een leuke manier om de uitstraling van iedere woonruimte te veranderen is door de lampenkappen in de woonruimte te veranderen. Het voordeel van het vervangen van lampenkappen is dat je de oude gewoon nog bewaard. Hoe meer verschillende kleuren lampenkappen jij hebt liggen, hoe vaker jij ook kunt variëren met de lampenkappen. Zo kun je bijvoorbeeld ieder seizoen een andere kleur lampenkap ophangen. Op deze manier blijft het woonvertrek keer op keer een andere uitstraling krijgen zonder dat je heel erg veel dient te veranderen. Daarnaast hoef je voor een lampenkap ook niet heel diep in de buidel te tasten. Voor enkele tientallen euro’s heb je al een paar prachtige lampenkappen in huis.

Zitzak

De zitzak is een stuk interieur dat enkele jaren geleden enorm in trek was. Anno 2021 valt dit op zich wel mee, maar de zitzak is bezig met een nieuwe opmars. Dit komt mede omdat de zitzakken anno 2021 een stuk kwalitatiever zijn dan dat ze vroeger waren. Zo kun je tegenwoordig de zitzakken vaak ook gewoon buiten neerzetten en wanneer deze leeg raken kun je deze gemakkelijk weer opvullen met zitzakvulling. Wij zijn met name fan van de zitzak omdat je deze heel gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je de ene week de zitzak in de woonkamer plaatsen en hem de volgende week gemakkelijk verplaatsen naar bijvoorbeeld de kinderkamer. Als je op zoek bent naar zitzakken, dan kunnen we je aanraden om de website van whoober.nl eens te bezoeken!