Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Breng de exploitatiekosten van uw vastgoed in kaart

Als projectontwikkelaar wilt u de exploitatiekosten voor vastgoed zo laag mogelijk houden. Onder deze kosten vallen onder andere kosten voor vaste lasten, zoals afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekering. De hoog opgeleide professionals van DDC Consulting managen de exploitatiekosten van uw vastgoed en houden deze inzichtelijk voor u. Dit doen zij onder andere door het voeren van energiebeheer en het opstellen van onderhoudskostenplanningen. Ook het opstellen en voeren van een gedegen onderhoudsstrategie en het bieden van ondersteuning bij het opstellen van een Service Level Agreement (SLA) behoren tot het servicepakket van dit adviesbureau.

Uw vluchtwegplattegrond volgens de geldende norm

Een vluchtwegplattegrond of ontruimingsplattegrond, is essentieel om gebruikers van een gebouw te voorzien van de juiste informatie over hoe zij een gebouw moeten verlaten in geval van brand of een andere calamiteit. Als onderdeel van het ontruimingsplan worden deze plattegronden op strategische plekken in uw gebouw opgehangen. Zo weten inzittenden hoe zij op zelfstandige en veilige wijze het gebouw kunnen verlaten. Een vluchtwegplattegrond moet aan verschillende eisen voldoen, zoals specifieke informatieve inhoud,, de schaal, de teksten en de toe te passen symbolen en kleuren. DDC Consulting tekent voor uw gebouw een vluchtwegplattegrond volgens de geldende norm. Deze plattegrond kunt u op elk gewenst formaat laten maken.

Neem voor meer informatie contact op met dit adviesbureau

Heeft u te maken met nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop? Al meer dan 25 jaar is DDC Consulting een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op het gebied van bouw en vastgoed. Met gedegen kennis en jarenlange praktijkervaring wordt u door deze professionals volledig ontzorgt op het gebied van bouwkundige of installatietechnische vraagstukken. De vakkundige experts van DDC Consulting voorzien u altijd van een passend advies waarmee uw project altijd een succes wordt. Zo wordt bouwen en beheren weer leuk. Wilt u meer informatie over het beheren van de exploitatiekosten van uw vastgoed, het opstellen van een vluchtwegplattegrond of andere diensten van dit adviesbureau? Neemt dan contact op met DDC Consulting.