Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Een fijne sfeer in uw onderneming met mooi horecameubilair

Mooi horecameubilair vinden voor uw bedrijf is belangrijk. Immers is het meubilair het eerste wat uw gasten zien als ze uw onderneming binnen wandelen. Gaat u voor een industriële look, kiest u voor een natuurlijke uitstraling of gaat u de Scandinavische toer op? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw café, restaurant of hotel in te richten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is Lavigne de partij die u nodig heeft. Zij hebben ruim 17 jaar ervaring met de inrichting van allerhande ondernemingen. Voor elke smaak en voor elk budget kunnen zij u helpen met een passende oplossing.

 

Het ruime aanbod in horecameubilair bij Lavigne

Lavigne is de specialist op het gebied van horecameubilair. Met al deze ervaring kunnen zij u dan ook altijd van advies voorzien, met wat voor uitdaging op interieurgebied u ook te maken heeft. Om voor uw bedrijf de juiste meubels te kunnen leveren, is er een zeer groot aanbod aan horecameubilair beschikbaar. U kunt bij Lavigne niet alleen terecht voor al het meubilair in uw zaak, maar ook vindt u alles voor uw terras, zoals tafels, stoelen en parasols inclusief mooie parasolvoeten.

 

Voor elk budget een passende oplossing

Bent u bang dat uw budget niet toereikend is voor een mooie inrichting van uw onderneming? Dan overtuigen ze u bij Lavigne graag van het tegendeel. Voor elk budget en voor elke smaak is er mooi horecameubilair dat voldoet aan uw wensen. Door het ruime aanbod is er ook voor het kleinere budget passend horecameubilair te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Brengt u dan eens een bezoek aan de showroom in Zoutleeuw om alle mogelijkheden te bekijken. Doordeweeks kunt u hier van 09:00 tot 17:00 terecht, maar op afspraak verwelkomen zij u ook graag ’s avonds of in het weekend.

https://lavigne.be/