Als de zomer er weer aan komt dan kunt u een koelcel huren voor uw horecaonderneming om zodoende extra capaciteit tot uw beschikking te hebben voor de, hopelijk vele, gasten die op uw terras neerstrijken. Het is immers zonde om ‘nee’ te moeten verkopen op een warme dag omdat u door uw voorraad gekoelde dranken heen bent. Met een extra koelcel voorkomt u dat probleem. Wilt u ook diepvriescapaciteit hebben, bijvoorbeeld voor ijs of frituursnacks, dan kunt u ook een koelcontainer huren. Deze beschikken over een koel- en vriesgedeelte en een grote capaciteit. Zo zit u nooit meer zonder koelruimte.

Profiteer van de lange zomer door een koelcontainer te huren

Wilt u als horecaondernemer optimaal profiteren van een lange warme zomer, zorg dan voor voldoende capaciteit in uw koeling. Het kan soms ineens hard gaan als er een groep op uw terras neerstrijkt en er het ene na het andere rondje wordt besteld. Een koelcel huren kan dan een goede optie zijn, zo voorkomt u dat u vroegtijdig uitverkocht bent of alleen nog ongekoelde drankjes beschikbaar heeft. Als u ook levensmiddelen wilt kunnen invriezen of heerlijke ijsjes wilt serveren dan is een koelcontainer huren een aanrader. Deze heeft ook vriescapaciteit en dat kan dan een uitkomst zijn.

Waar kunt u voordelig een koelcel of koelcontainer huren?

Wilt u een koelcontainer of een koelcel huren, dan bent u natuurlijk op zoek naar een aanbieder die dit doet tegen aantrekkelijke tarieven maar desondanks goede service biedt. Douven Verhuur is zo’n bedrijf. U kunt hier zowel als particulier maar ook als zakelijke klant terecht. Als u met spoed een koelcontainer of koelcel nodig heeft, is het bedrijf 24/7 bereikbaar. Zij beschikken over een eigen transportdienst zodat het apparaat dat u wilt huren direct kan worden bezorgd. Dit kan ook op terrein waar een vrachtwagen niet of lastig kan komen.