Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Onafhankelijk pensioenadvies dat niet wordt beïnvloed door verzekeraars

Voor veel mensen is het pensioen nog ver weg en zijn alle pensioenregelingen moeilijk te begrijpen. Maar u krijgt sneller met uw pensioen te maken dan u denkt. Al was het maar omdat u via het afdragen van pensioenpremie moet sparen voor uw pensioenuitkering. Daarom is het belangrijk om nu al persoonlijk en onafhankelijk pensioenadvies in te winnen. Doe dit bij PHB Financieel adviseurs. U weet dan zeker dat u onafhankelijk advies over uw pensioen krijgt, dat gegarandeerd niet is beïnvloed door verzekeraars. Bij veel verzekeraars kunt u zich namelijk verzekeren voor een goede pensioenuitkering, waardoor de verzekeraars altijd hun eigen verzekeringen zullen aanraden wanneer u hen om pensioenadvies vraagt. Echter is dit dus niet altijd de beste optie voor u.

Laat uw medewerkers profiteren van een collectieve pensioenregeling

Heeft u een eigen bedrijf? Om uw medewerkers van een extra voordelige pensioenregeling te laten profiteren, sluit u een collectieve pensioenregeling voor hen af. Dit lijkt lastig, maar bij PHB Financieel adviseur is dit zeer eenvoudig. Deze specialisten helpen u graag met het opzetten van de collectieve pensioenregeling binnen uw bedrijf. Ze houden hierbij rekening met uw financiële situatie én ze zorgen ervoor dat er een zo gunstig mogelijke pensioenregeling voor uw medewerkers wordt gerealiseerd. Een win-winsituatie dus. U betaalt niet te veel, terwijl uw medewerkers toch kunnen uitkijken naar een eerlijke pensioenuitkering.

Besteed ook uw pensioenadministratie uit

Wanneer u een pensioenregeling voor uw medewerkers heeft ontwikkeld, begint het eigenlijk pas. Want bij een goede pensioenregeling hoort een juiste pensioenadministratie binnen uw bedrijf. Heeft u het gevoel dat u niet voldoende kennis in huis hebt voor het goed bijhouden van de pensioenadministratie? Laat ook dit doen door de onafhankelijk pensioenadviseur. Zo weet u zeker dat het pensioen voor uw medewerkers goed geregeld is. Heeft u of hebben uw medewerkers vragen? PHB Financieel advies staat altijd voor u klaar om meer informatie te geven.

https://www.phb.nl