Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Stelconplaten en industrieplaten voor een scherpe prijs

Wanneer u uw kavelpad of bedrijventerrein wilt verharden, zijn stelconplaten en industrieplaten ideaal. Sinds 2006 is De Keij Betonplaten & Keerwanden gespecialiseerd in het leveren en leggen van deze betonplaten. Dit bedrijf levert altijd de juiste platen die voldoen aan al uw eisen. Heeft u bijvoorbeeld platen nodig met constructieve bewapening? Dan zorgen de experts van De Keij ervoor dat deze worden gelegd. U ontvangt altijd stelconplaten of industrieplaten van de beste kwaliteit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Doordat De Keij namelijk betonplaten in bulk inkoopt bij fabrikanten in heel Nederland, zijn de inkoopprijzen laag en profiteert u van kortingen. Zo krijgt u kwalitatieve bestrating tegen een scherp tarief.

De voordelen van betonplaten

Betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, en stelconplaten zijn perfect om uw kavelpad, toegangsweg, binnen- of buitenterrein efficiënt te verharden. De Keij levert betonplaten in de juiste maten en die berekend zijn op hun taak. Moeten de platen zwaar materiaal, zoals vrachtwagens, kunnen dragen? Of worden de platen alleen betreden door vee? In beide gevallen hebben de experts van De Keij een passende oplossing. Indien gewenst, kunnen zij uw locatie ook tijdelijk voorzien van betonplaten. De industrieplaten die de experts plaatsen, kunnen zij namelijk altijd verleggen en op een andere locatie toepassen. Zo kunnen zij met stelconplaten of industrieplaten een onverhard terrein snel omtoveren tot een tijdelijk maar volwaardig bedrijfsterrein, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Altijd een uitstekende service

De Keij levert stelconplaten met uiteenlopende eigenschappen. Zo kunt u bij deze groothandel standaard stelconplaten bestellen, maar ook platen met constructieve bewapening. De platen zijn sterk én maatvast, waardoor iedere verharding nauwkeurig gerealiseerd kan worden. Naast de kwaliteit van stelconplaten en industrieplaten, zult u ook de uitstekende service van De Keij op prijs stellen. U ontvangt hier altijd deskundig en persoonlijk advies en de platen worden altijd op tijd op de gewenste locatie afgeleverd. Daar worden ze professioneel gelegd, zodat u de verharding veilig met zwaar materiaal kunt betreden.