Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Uw logo op de juiste promotieartikelen bedrukken

Wanneer u op de beurs staat, is het belangrijk dat u de juiste promotieartikelen op de juiste manier laat bedrukken. Het is namelijk belangrijk om uw merk of bedrijf op de kaart te zetten. En een uitstekende manier is om promotiemateriaal op maat te laten bedrukken. Promotie.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van promotieartikelen. Heeft u al uw promotiemateriaal al klaar staan voor de beurs? Dan is het aan te raden deze ook te laten bedrukken. Zo valt u op en kunt u op unieke wijze uw bedrijf in de schijnwerpers zetten. U kunt er ook voor kiezen om relatiegeschenken te laten bedrukken om uw waardering uit te spreken naar uw (potentiële) klanten.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Bij Promotie.nl kunt u inderdaad uw eigen ontwerp aanleveren. Ze bedrukken namelijk logo’s, bedrijfsnamen, slogans en meer op uw promotieartikelen. Deze zijn natuurlijk verschillend per bedrijf. U kunt ook met de specialisten van dit bedrijf in overleg treden en ze geven u advies over de beste druktechnieken, welk promotiemateriaal het beste gebruikt kan worden op de beurs en nog veel meer. U kunt dus zeker met een gerust hart op de beurs gaan staan of relatiegeschenken aan uw klanten geven.

Welke promotieartikelen kan ik laten bedrukken?

Vrijwel alles is mogelijk. U kunt technologische promotieartikelen bedrukken, zoals USB sticks, powerbanks en koptelefoons. Maakt u gebruik van verzorgingsproducten, kantoorartikelen, kleding, snoep, tassen of iets anders als promotiemateriaal op de beurs? Ook deze kunnen custom gedrukt worden. Dit betekent natuurlijk ook dat ze bij Promotie.nl verschillende druktechnieken toe moeten passen. Niet elk product kan met dezelfde techniek bedrukt worden namelijk. Promotie.nl maakt gebruik van tampondrukken, zeefdrukken, blinddrukken, foliedrukken, borduren en nog veel meer. Ook kunnen ze het materiaal graveren. Welke techniek beter werkt voor uw producten, is afhankelijk van het type product. Hoe dan ook, uw promotiemateriaal wordt een succes.