Nieuw West in the Picture
Image default
Cadeau

Een foto in glas cadeau voor Moederdag  

Het is inmiddels weer lente en dat betekent dat Moederdag ook weer voor de deur staat! De hoogste tijd om alle lieve en zorgzame moeders even in het zonnetje te zetten en om onze welverdiende waardering te laten blijken. Bij Moederdag hoort natuurlijk ook de jaarlijkse zoektocht naar het perfecte cadeau. De inspiratie kan soms ver te zoeken zijn, maar dat zal dit jaar niet meer aan de orde zijn. Onze cadeau tip? Bij All-in Crystal kunt u de mooiste foto van u, uw moeder of familie in kristalglas laten laseren voor een uniek en tijdloos cadeau voor Moederdag!

Hoe werkt het?

Een mooie foto is altijd een goed idee voor een moederdaggeschenk. Maar door de foto in kristalglas te laten laseren wordt het cadeau net even wat specialer. Met een laser wordt uw foto in kristalglas afgebeeld en u kunt hierbij kiezen uit verschillende vormen en maten zodat de foto op de mooiste manier op het glas terechtkomt. De foto kan eventueel ook nog bewerkt worden als dit nodig is. U kiest zelf de grootte van het glas. Vindt u alleen een foto nog wat saai? Er zijn ook opties met waxinehouders of een vaasje voor een bloem verwerkt in het glas.

Uw foto in 2D of 3D

De keuze houdt niet alleen op bij verschillende soorten vormen en maten kristalglas. U kunt namelijk ook nog kiezen of de foto in 2D of 3D te bewonderen zal zijn. In 2D is de foto ontzettend scherp en ligt de focus op het vooraanzicht. Vanaf de zijkant is dan enkel een lijntje te zien. In 3D komt de foto meer tot leven en zal vanaf de zijkant een silhouet te zien zijn. Doordat de foto driedimensionaal in het glas gezet wordt er diepte gecreëerd. Voor deze optie zult u dan ook specifiek glas moeten uitkiezen.

Succes gegarandeerd!

Welke vorm, maat of dimensie u ook kiest, u zult ongetwijfeld voorzien zijn van een origineel cadeau voor uw moeder. Het kristalglas met de foto wordt in een luxe geschenkverpakking naar u toegestuurd, extra feestelijk! U kunt overigens helemaal zelf uitkiezen welke foto u graag op het glas ziet. Dat kan een portret zijn van uzelf, van een dier, of meerdere gezichten in één foto. Bent u benieuwd geworden? Ga dan snel op zoek naar uw favoriete foto en bekijk de verschillende opties van All-in Cyrstal op de website!

https://www.all-incrystal.nl/