Nieuw West in the Picture
Image default
Cadeau

Waarom een opblaas Sarah erg leuk is

Toen ik in mijn tuin een opblaas Sarah zag staan was ik echt helemaal overdonderd van bewondering. Mijn vijftigste verjaardag was een dag die ik al ongeveer tien jaar niet wilde zien. Helaas kwam er natuurlijk toch een dag waar ik uiteindelijk toch die vijftigste kaars moest uitblazen en daarom regelde mijn vrienden en familie een heel erg groot feest om de gelegenheid te vieren. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over hoe mijn vrienden en familie mijn verjaardag hadden georganiseerd en ik ga het hebben over waarom een opblaas Sarah erg leuk was. Blijf dus zeker lezen als je meer wilt weten of als je mijn verhaal wilt horen.

Hoe mijn vrienden en familie mijn verjaardag hadden gepland

Zoals ik al eerder zei werd ik dus vijftig jaar oud en zoals altijd zei ik tegen mijn vriendinnen dat ik geen grote verjaardag zou gaan plannen. Ik had een restaurant gereserveerd het weekend na mijn verjaardag voor een kleine kring en dat zou het gaan zijn. Ik was daarom overdonderd toen ik op mijn verjaardag thuis kwam van een diner en ik mijn hele huis vol zag staan met feestslingers en een grote opblaas Sarah. Toen hebben we de hele avond door gefeest en het was misschien wel de gezelligste avond van mijn leven, iedereen die ik kon was er ongeveer.

Waarom de opblaas Sarah erg leuk was

Alhoewel er veel mensen op mijn feestje waren, was natuurlijk niet iedereen er. Door de grote opblaas Sarah die een aantal dagen voor mijn deur heeft gestaan, wist iedereen in de buurt dat ik jarig was geweest en deden veel mensen mij feliciteren. Het was echt geweldig om eens te spreken met mensen waarmee ik normaal nooit zoveel contact had. De grote opblaas Sarah was heel erg leuk voor mijn verjaardag maar dus ook voor de gesprekken die ik er door heb gekregen na mijn verjaardag. Het is dus zeker wel een aanrader voor elke vrouw die ook de vijftig nadert!