Nieuw West in the Picture
Particuliere dienstverlening

Kozijnen op maat voor uw woning in Nijmegen en Eindhoven

Kozijnen dragen bij aan de aanblik van uw woning. Het is daarom te begrijpen dat u enkel kozijnen wilt van hoogwaardige kwaliteit, die op een professionele manier geplaatst worden. In dat geval bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Of u nu kozijnen nodig heeft voor uw woning in Eindhoven of in Nijmegen, deze experts helpen u graag verder. Ze vervaardigen de kozijnen zelf, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Maar dat is nog niet alles, want zelfs het lakken en leveren van de kozijnen voor uw woning in Eindhoven of Nijmegen nemen zij voor hun rekening.

De specialist houdt overal rekening mee

Wanneer u kozijnen laat plaatsen door Timmerbedrijf de Valk, dan kunt u ervan uitgaan dat overal rekening mee gehouden wordt. Zo zorgen zij ervoor dat de kozijnen die u voor uw woning in Eindhoven of Nijmegen goed tochtdicht en inbraakwerend zijn, maar ook dat ze goed isoleren. De kozijnen moeten natuurlijk volledig bij uw wensen en eisen aansluiten. Om deze reden bepaalt u welk hout er gebruikt wordt en welke kleur de kozijnen moeten hebben, voordat deze experts beginnen met het vervaardigen van de kozijnen. Het is zelfs mogelijk om kozijnen samen te stellen die al voorzien zijn van beglazing!

Meer dan 30 jaar ervaring

Timmerwerk is de passie van dit timmerbedrijf en dat kunt u zien aan het eindresultaat. Geef uw woning karakter en kies voor de kozijnen op maat van Timmerbedrijf de Valk. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen zij voor de perfecte kozijnen voor uw woning in Eindhoven of Nijmegen. Maar ook wanneer u woonachtig bent in de omgeving van deze twee steden staat dit timmerbedrijf klaar om u van dienst te zijn. Vraag naar een offerte op maat door contact met hen op te nemen. Ze medewerkers staan u graag te woord.