Nieuw West in the Picture
Alarmsysteem

Slot openen zoals ze in films doen met een lockpick

Om een slot te openen zoals ze dat in films doen heb je eigenlijk niks meer nodig dan een haarspeld, paperclip of iets dat er op lijkt. Eigenlijk kan het dus met elk stukje dun ijzer. Je hebt er wel twee nodig, een om de roterende spanning op het slot toe te brengen en een om de pinnen naar de goede positie te brengen.

Lockpick set

Het kan dus gewoon met een stel ijzertjes maar het is wel slimmer om een professionele lockpick set te gebruiken. Helemaal als je begint dan kan dit veel frustratie voorkomen. Het is best wel moeilijk om een slot te openen met lockpicking. Laat staan als je niet de juiste tools hebt om dit voor elkaar te krijgen. Het gaat namelijk om echt hele kleine pinnentjes die je met veel beleid een klein stukje op zij moet schuiven. Je kunt je voorstellen dat dit veel makklijker voor elkaar te krijgen is met gereedschap dat hier speciaal voor gemaakt is dan met een paperclip of iets dergelijks.

Als je dus je kansen wil vergroten op het succesvol kunnen openen met een lockpicking techniek dan is het dus aan te raden om hier echt goed gereedschap voor te gebruiken. Het is maar net hoe veel je je eigen tijd waardeert. Het zal namelijk ook langer duren om een slote te openen met een paperclip in vergelijking met professionele tools.

https://www.nieuwwestinthepicture.nl/architectuur/tiny-house-beleving/