Nieuw West in the Picture
Image default
Tweewielers

Een Urban Arrow Bakfiets kopen zorgt voor veel gemak

Bent u op zoek naar een specialist waar u een Urban Arrow bakfiets kunt kopen? Dan is het brede aanbod van de specialist Fietskar.nl helemaal wat u zoekt. Het kopen van een bakfiets van het hoogwaardige merk Urban Arrow is een goede keuze. Neem bijvoorbeeld het familiemodel van deze bakfiets. Met deze bakfiets breng je eenvoudig de kinderen naar school, doe je boodschappen met het grootste gemak en fiets je zonder zorgen. De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Op deze manier is de wegligging ideaal en is het evenwicht ongeëvenaard. Verder ervaar je met de bakfietsen van dit merk nog diverse andere voordelen. Zo beschikt de Urban Arrow bakfiets over de Bosch Active, Performance of Cargo Line motoren met 400Wh of 500Wh accu en een Enviolo versnellingssysteem.

Maak jouw Urban Arrow helemaal compleet met de nodige accessoires

De elektrische bakfiets van Urban Arrow is robuust, wendbaar, duurzaam en licht. Met het iconische aluminiumframe geniet je van al deze kwaliteiten. Natuurlijk hebben ze ook aan alle nodige accessoires gedacht bij het ontwerpen, verbeteren en optimaliseren van de modellen. Hierbij hebben ze veel aandacht besteed aan de meningen van rijders. Zo is het mogelijk om een regentent te kopen zodat de inhoud van de bak of de kinderen droog blijven. Ook koop je een tweede bank, afdekhoes, poncho, vloermat, stickerbak, kinderstoel en meer eenvoudig en snel in de webshop van Fietskar.nl.

 

Bestel uw producten bij een officiële dealer

Deze specialist is officieel dealer van het merk Urban Arrow en levert de beste producten van dit merk snel bij u thuis. Daarnaast heeft deze specialist een laagsteprijsgarantie. Ziet u uw gewenste bakfiets ergens anders goedkoper? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf. Dan kijken zij wat ze voor u kunnen betekenen. U vindt de contactgegevens op de website van Fietskar.nl uit Hilversum. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een proefrit te maken in de winkel.

https://www.fietskar.nl