Nieuw West in the Picture
Image default
Tweewielers

De Brompton electric is een elektrische fiets met authenticiteit

De elektrische vouwfiets is een mooi staaltje moderniteit. De bekendste zijn de elektrische fiets van Stromer, en de Brompton electric. Ze zijn voorzien van de moderne technische snufjes, maar toch zien ze er authentiek uit. Ziet u zichzelf wel fietsen op zo’n mooie, moderne fiets? U bekijkt deze prachtige fietsen in de unieke fietsenwinkel van ZwaanBikes in Rotterdam. U vindt hier natuurlijk ook andere fietsen. Dit zijn gewone stadsfietsen, maar ook diverse typen elektrische fietsen. Deze winkel is verder gevestigd vlak bij Rotterdam Centraal. Hierdoor is deze winkel ook de perfecte basis om Rotterdam te ontdekken. Vandaar dat deze specialist ook fietsen verhuur.

Dit zijn de perfecte elektrische vouwfietsen

Het houdt niet op bij de keuze tussen de Brompton Electric en de Stromer elektrische fiets, want deze fietsen zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse modellen. Al deze modellen zijn voorzien van de genoemde technische snufjes. Deze vouwfietsen zijn voorzien van een sterke accu, zodat ze geschikt zijn voor zowel woon-werkverkeer als gezellige fietstochtjes in het weekend. De sterke accu gaat ook nog eens lang mee. Dit alles maakt de Stromer elektrische fiets en de Brompton Electric perfecte elektrische vouwfietsen. Dit is de perfecte combinatie van stijl en gemak. De fiets heeft een lange levensduur en blijft altijd prettig fietsen. Dit maakt zowel de elektrische fiets van Stromer als de Brompton Electric de perfecte fiets in alle omstandigheden.

Ga langs in de winkel voor de elektrische fiets die bij je past

Zowel de elektrische fiets van Stomer als de Brompton Electric is verkrijgbaar in diverse varianten. Hierdoor passen deze fietsen altijd bij u. De experts van ZwaanBikes maken de fiets graag voor u op maat, zodat u geen gewrichtsklachten krijgt. Ga daarom langs voor deze unieke fietsenwinkel nabij Rotterdam Centraal. Men stelt de fiets van uw keuze dan precies in op uw lichaam. Zo geniet u van lange fietstochten, zonder pijnklachten.