Nieuw West in the Picture
Image default
Tweewielers

In deze fietsenwinkel nabij Schagen vindt u al uw fietsbenodigdheden

Voor het kopen van een nieuwe fiets of het repareren van uw huidige fiets brengt u een bezoek aan Fietsen van Graas, dé fietsenwinkel in ’t Zand, nabij Schagen. Hier bent u voor alles omtrent fietsen op de juiste plek, of u nu een nieuwe fiets wilt kopen, de band van uw huidige fiets wilt laten plakken of defecten ervaart aan uw elektrische fiets. Lees verder en ontdek wat ze in deze fietsenwinkel vlak bij Schagen voor u kunnen betekenen!

Aankoop van een (nieuwe) fiets

Indien u toe bent aan een nieuwe fiets kunt u terecht bij Fietsen van Graas voor het kopen hiervan. Zij hebben altijd diverse modellen van verschillende merken op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets voor korte afstanden of een luxe e-bike waarmee u gemakkelijk lange afstanden aflegt, bij deze fietsenwinkel in ’t Zand, in de buurt van Schagen, vindt u gegarandeerd een fiets naar wens. Bovendien hebben ze ook diverse tweedehandsfietsen in het aanbod, die uiteraard zijn nagekeken en in goede staat verkeren. Hierop krijgt u zelfs 3 maanden BOVAG-garantie.

Onderhoud van uw tweewieler

Bij Fietsen van Graas kunt u ook uitstekend terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud aan uw tweewieler. Met diverse fietsonderdelen en accessoires in het aanbod én specialisten op het gebied van fietsonderhoud en -reparatie, kunt u hier met een gerust hart uw fiets uit handen geven. In de werkplaats van deze professionele fietsenwinkel wordt uw stadsfiets of elektrische fiets binnen een mum van tijd gemaakt zodat u weer snel op pad kunt.

Breng gerust een bezoek aan deze fietsenwinkel

Ga gerust eens langs bij Fietsen van Graas, dé fietsenwinkel in ’t Zand met naamsbekendheid in Schagen en omgeving. In de winkel voorzien ze u maar al te graag van advies op maat voor uw huidige of nieuwe fiets. Daarnaast kunt u in de winkel ook terecht voor het maken van een testrit!

https://rijwielhandelvangraas.nl/