Nieuw West in the Picture
Image default
Onderwijs

Activiteiten op School

Activiteiten op School

Activiteiten op school zijn een leuke en goede aanvulling voor een groep leerlingen om wat extra’s bij te leren over een onderwerp naar keuze. Veel scholen doen zelf al ontzettend hard hun best om de leerlingen extra dingen bij te leren, echter zit er een limiet aan kennis die een persoon kan hebben. De workshopdocenten bij Kleinkunstig hebben allemaal hun eigen expertise, hiervoor hebben zijn vaak jarenlang aan ervaring nodig gehad om op dit punt terecht te komen waarbij zij deze kennis weer kunnen overbrengen aan anderen. Onze workshopdocenten zijn een voor een professionals die zich elke keer weer keihard inzetten om de leerlingen op uw school de leukste dag van het jaar te bezorgen. 

De organisatie van een workshop wordt volledig door Kleinkunstig onder handen genomen. Kleinkunstig regelt een workshop van het begin tot het eind en is er wanneer er problemen opgelost moeten worden. Kleinkunstig is er ook altijd voor scholen wanneer zij graag een andere opzet zien dan een standaard opzet van een workshop. Eigenlijk zijn de workshops van Kleinkunstig altijd op maat en worden deze altijd specifiek georganiseerd voor de desbetreffende school. 

 

Workshop VR

een voorbeeld van zo’n gave workshop is de workshop VR. VR staat voor Virtual Reality, een van de verschillende dimensies in de digitale realiteitenwereld. VR bestaat eigenlijk al tientallen jaren maar is pas sinds 2010 echt weer aan de orde. Kleinkunstig laat de leerlingen ervaren hoe het is om zelf iets voor een VR-bril te maken en gaan aan de slag met een echte 360-graden camera. De workshop VR is eigenlijk ook een theaterworkshop. De leerlingen gaan namelijk een eigen film maken die met de VR-bril bekeken kan worden. Deze workshop is elke keer weer een groot succes, hoogstwaarschijnlijk dus ook op uw school! Heeft u interesse? Neem dan een kijkje op onze website door op een van de links in deze tekst te klikken. 

 

https://kleinkunstig.nl