Nieuw West in the Picture
Image default
Vakantie

Stel zelf een luxe rondreis samen door het prachtige Vietnam

Bent u een echte liefhebber van de Aziatische cultuur en de prachtige natuurgebieden in dit continent? Dan kan een luxe rondreis door het adembenemende Vietnam niet missen. Dit land heeft zowel prachtige natuur als unieke steden zoals de hoofdstad Hanoi. Bij Original Asia kunt u een 23-daagse rondreis boeken die door alle hoogtepunten en minder bekende stukjes van dit land gaat. Tijdens deze luxe rondreis door Vietnam bezoekt u de hoofdstad, maakt u een fietstocht langs rijstterrassen en kunt u heerlijk genieten aan het strand. De tocht is volledig samengesteld door de specialisten van Original Asia. Heeft u zelf specifieke wensen voor de reis? Ook dat is geen enkel probleem. Original Asia levert maatwerk, waardoor u al uw wensen en ideeën met hun kunt bespreken.

Kies voor een indrukwekkende rondreis door Bali en Java

Wilt u liever door een andere plek in Azië reizen? Dat is geen probleem! Original Asia biedt nog veel meer reizen aan, waaronder een onvergetelijke rondreis door Bali en Java. Tijdens deze reis bezoekt u indrukwekkende tempels en gaat u dolfijnen spotten op een prachtige snorkellocatie. De rondreis door Bali en Java wordt bovendien afgesloten met een heerlijke strandvakantie. Hier vindt u dus een combinatie van cultuur, strand en natuur, en dat terwijl u verblijft in luxe hotels! Ook deze reis is volledig aan te passen naar eigen wens, zodat u op eigen tempo kunt genieten van de prachtige eilanden.

Kies uw locatie en geniet van een verzorgde reis

Of u nu een luxe rondreis door Vietnam wilt maken of door Bali en Java: Original Asia helpt u graag met een deskundig samengesteld plan. Hiermee bieden ze garantie dat u alle hoogtepunten te zien krijgt en zelfs nauwelijks ontdekte plekken. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de experts van Original Asia via hun website.

https://originalasia.nl/