Categorie: Groothandel

Een PET fles laten ontwerpen voor uw nieuwe product

Als u op zoek bent naar een passende verpakking voor uw nieuwe product, dan is een PET fles wellicht een goede suggestie. PET flessen zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal dat een stuk minder belastend is voor het milieu dan plastic zoals dat voorheen werd gemaakt. Dankzij de gescheiden afval inzameling worden nu ook flessen zonder statiegeld vaak gerecycled zodat ook dit materiaal kan worden hergebruikt in plaats van dat het in het milieu terechtkomt. Planten en vooral dieren hebben hier namelijk erg veel hinder en zelfs gezondheidsschade van. Daarom is het gebruik van deze flessen en potten van harte aanbevolen.

Gebruik een PET fles voor uw product

Als u uw product op een milieuvriendelijke manier wilt verpakken, dan is een PET fles een prima keuze. Uiteraard kunnen PET flessen in allerlei vormen en kleuren worden gemaakt om uw product de juiste uitstraling te geven. De vormgeving van de PET fles is ook afhankelijk van het soort product en deinhoud. Verpakkingen van PET zijn niet alleen in de vorm van flessen verkrijgbaar, maar ook potten en andere vormen zijn beschikbaar. U kunt op die manier een juiste keuze maken. Als u hierover advies nodig heeftt dan zijn er altijd deskundige bedrijven die u daarbij kunnen helpen.

PET flessen bestellen kan nu ook heel gemakkelijk online

Wilt u uw product in een PET fles verpakken? Bestel deze dan bij PET Power. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een heuse multinational met dochterondernemingen over de hele wereld. Het bedrijf maakt ook in Nederland nog steeds de producten waar het in 1995 mee begon. U vindt de contactgegevens voor de vestiging bij u in de buurt op de website. U kunt hier terecht voor zowel kleine orders als grote bestellingen. Het bedrijf levert aan duizenden bedrijven over de hele wereld. Op de website vindt u ook voorbeelden van gangbare modellen PET flessen.

Isolatieglas online bestellen

De isolatie van je woning is één van de belangrijkste aspecten bij het creëren van een aangename woonomgeving die daarbij gezond en comfortabel is. Isolatieglas is een van de eerste beschermingslinies tegen externe invloeden zoals koude en vocht. Kiezen voor dergelijk glas is dan ook een goede manier om het comfort dat je in je woning ervaart snel en eenvoudig een niveau hoger te tillen.

Wat zijn precies de voordelen van isolatieglas? Een vraag die je jezelf ongetwijfeld stelt als je de beste keuze voor je woning wil maken. Onderstaand overzicht geeft een duidelijk beeld op wat je van dergelijk glas kan verwachten!


De grootste voordelen van isolatieglas

Isolerend glas is glas dat uit meerdere lagen is opgebouwd. Tussen beide lagen bevindt zich een laagje lucht in een lege ruimte, de zogenaamde spouw. Wat kan je nu verwachten van isolatieglas?

1. Voor elke situatie een oplossing

Ten eerste bestaan er verscheidene types isolatieglas. Afhankelijk van de U-waarde (of isolatiewaarde) van het type glas is deze beter voor bepaalde situaties. Zo kan dubbel glas voldoende zijn om je woning iets beter te beschermen tegen koude. In bepaalde bedrijfsomgevingen is HR++ glas, dat veel beter isoleert, dan weer de beste oplossing. Hoe sterker de U waarde, hoe beter het glas je woning of pand zal beschermen tegen temperaturen!

2. Energie besparen met isolerend glas

Daarbij is isolerend glas de beste manier om je energierekening aan het einde van de maand te doen dalen. Doordat het glas in je woning beter isoleert, zal je immers veel minder moeten betalen om je woning of pand te verwarmen. Het gevolg? Je bespaart heel wat op verwarming, iets waar je portemonnee natuurlijk blij mee zal zijn!

De voordelen van isolatieglas reiken duidelijk ver. Vertrouw je daarbij op het gamma van een specialist, dan ben je zeker dat je waarde krijgt voor je geld. Een duurzame investering is goud waard, zeker als het gaat om de isolatie van je woning of bedrijf!

Bestel isolatieglas online op www.glaskoning.nl.

Een dak van golfplaten

Een golfplaten dak komt u vooral tegen op schuren, stallen, kantoor- en bedrijfspanden en in bergingen. In tegenstelling tot kunststof- of staalplaten zijn golfplaten geluiddempend. Het geluid van regen wordt bijvoorbeeld goed gedempt. Daarnaast zijn de golfplaten vochtregulerend. Dankzij de vorm van de golfplaten wordt de regen gemakkelijk afgevoerd. Plus, nog een groot voordeel: de golfplaten zijn asbestvrij. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en goed recyclebaar, omdat de platen geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu. Het allergrootste voordeel is echter dat ze brandwerend zijn. Dat maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor stallen.

Of kiest u liever voor een dak van polycarbonaat platen?

Polycarbonaat platen zijn transparant, helder, hard en ze kunnen goed tegen hoge temperaturen. Ook zijn de polycarbonaat platen aan één zijde voorzien van UV-bescherming. Dit zorgt ervoor dat de platen niet verweren door de zon. Maar dat betekent ook dat hier tijdens de montage rekening mee moet worden gehouden. Als de plaat verkeerdom ligt, zal het effect te niet worden gedaan. Een van de grootste voordelen van polycarbonaat platen is dat er een model is uitgebracht die hitte werend is. Dit zorgt ervoor dat er een constant binnenklimaat kan worden gecreëerd.

Bestel uw platen vandaag nog

Nu u de verschillen kent tussen de verschillende platen, is het tijd om een keuze te gaan maken. Kiest u voor de golfplaten of voor de platen van polycarbonaat? Om daarin een keuze te maken, is het slim om na te gaan waar u deze platen gaat plaatsen. Komen ze op een stal te liggen? Of wilt u het dak van uw kantoorpand vervangen? In beide situaties kiest u voor een andere optie Heeft u graag hulp bij het maken van de juiste keuze? Kies er dan voor om uw platen bij Huisman Gemert te kopen. Zij helpen u graag en leggen u uit welke keuze voor uw situatie de beste is. Ze denken met veel plezier met u mee.

De slagerij inrichting waar u van droomt

Heeft u een slagerij en wilt u de inrichting hiervan veranderen? Of bent u beginnend ondernemer en moet u uw hele slagerij nog ontwerpen? Het is belangrijk dat uw slagerij inrichting de juiste uitstraling heeft. Wilt u bijvoorbeeld luxe uitstralen? Of wordt u liever gekenmerkt als sfeervol? Denk hier eerst goed over na en ontwerp vervolgens een passende slagerswinkel. Op die manier verwezenlijkt u de slagerij inrichting waar u al tijden van droomt.

Vraag hulp bij het ontwerpen van uw slagerij

Heeft u wel ideeën, maar lukt het u niet om deze verschillende ideeën met elkaar te rijmen? Of misschien loopt u wel tegen andere barrières aan bij het maken van het ontwerp? Schakel voor uw slagerij inrichting dan de hulp van professionals in. U kunt hiervoor bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland terecht. Ze bieden niet alleen hulp bij het ontwerp, maar hebben ook een groot assortiment aan betaalbare koelmeubels. Met bijna veertig jaar ervaring mogen ze zichzelf echte specialisten in bedrijfskoeling en airconditioning te noemen.

Ook voor cafetaria, supermarkten en andere winkels

Koeltechnisch Buro Midden Nederland helpt naast slagers ook andere ondernemers die bijvoorbeeld een supermarkt of frietzaak bezitten. Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft; wanneer u een koeltoonbank wilt kopen, zit u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland goed. Hier kunt u een koeltoonbank kopen die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast vindt u hier onder andere ook gebaksvitrines, dry asge kasten, gekoelde werkbanken, vriescellen en wandkoelmeubels.

Bekijk de showroom voor inspiratie

Zoekt u nog inspiratie voor uw slagerij inrichting? Of wilt u een koeltoonbank kopen, maar lukt het u niet een keuze te maken? In de showroom van Koeltechnisch Buro Midden Nederland in Ingen doet u inspiratie op en krijgt u antwoord op al uw vragen. Ontdek het ruime assortiment en vind de producten die het beste bij uw winkel passen.

De Silvent 500-S

De Silvent 500-S bewijst waar u misschien niet in gelooft: een topkwaliteit luchtpistool voor een zeer schappelijke prijs. De Silvent 500-S is een van de populairste luchtpistolen en dat is niet zonder reden. Dit model biedt de ergonomie en prestaties van luchtpistolen uit een hogere prijsklasse tegen een prijs die slechts fractioneel boven die van middenklasse modellen ligt. Wat opvalt aan dit model, is zijn nozzel van roestvrijstaal. Dit maakt de 500-S uitermate geschikt voor zwaarder gebruik. Dat is niet iets dat veel van zijn concurrenten in deze prijsklasse kunnen zeggen.

De Silvent 500-S biedt u altijd de perfecte oplossing

De Silvent 500-S is voor vrijwel iedereen geschikt en zeker in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht ook bijzonder veilig. Dit om een aantal redenen. Het pistool wordt alom erkend als een van de meest ergonomische en meest gebruiksvriendelijke exemplaren op de markt, wat naast zijn design ook te maken heeft met zijn sublieme veiligheid.

Dit model is het resultaat van vele jaren expertise en dat komt onder andere tot uiting in het feit dat hij volledig voldoet aan de normen van de Amerikaanse OSHA en de Europese EU Machine Directive geluidslimieten. De techniek van de 500-S is dan ook gepatenteerd.

Ten opzichte van een normale, open buis levert de Silvent 500-S een geluidsbesparing van 62%, bij een energiebesparing van 37%.  Ondanks deze zuinige statistieken, is dit pistool uitermate krachtig. U wilt hiervan profiteren? Dat kan.

Meerdere maten leverbaar

Dit pistool is bij KDS Advies namelijk in meerdere afmetingen leverbaar. Hij is verkrijgbaar in de lengtes 250 millimeter, 400 millimeter, 600 millimeter, 800 millimeter en 1000 millimeter. Voor de door u beoogde toepassing is er dus een ideaal formaat. Voor extra gebruiksgemak is dit model ook verkrijgbaar met een extra lange hendel. Monteert u daarnaast een veiligheidskoppeling voor perslucht, dan beschikt u over een uitstekend totaalpakket. 

De kwalitatieve materialen van dit model zorgen er al voor dat er veel minder lucht weglekt dan gebruikelijk. Wilt u echt een zo optimaal mogelijk luchtpistool, dan kunt u een veiligheidskoppeling voor perslucht bijbestellen. Een veiligheidskoppeling voor perslucht zorgt voor een veiligere werkomgeving.

Kies voor kwaliteit voor uw bedrijfskleding in de bouw

Heeft u een aannemersbedrijf en bent u op zoek naar kwalitatieve kleding voor uw medewerkers? Of heeft u een schildersbedrijf en bent u op zoek naar kleding voor uzelf? Dan bent u bij A. van Raak Workwear aan het juiste adres. Hier vindt u de beste bedrijfskleding voor in de bouw. Alles is van hoogstaande kwaliteit en helpt bij het waarborgen van de veiligheid van u en uw medewerkers. Dit is dé online plek om uw bedrijfskleding voor de bouw aan te schaffen. U bent altijd verzekerd van kwaliteit en een snelle levertijd. Daar kunt u op bouwen. Lees snel verder om erachter te komen wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen.

Een groot en divers aanbod aan bedrijfskleding voor in de bouw

Bent u op zoek naar werkschoenen voor uw medewerkers? Of wilt u nieuwe werkbroeken aanschaffen? Voor alles van schoenen tot PMB, en van horecakleding tot high-visibility kleding, kunt u bij dit bedrijf terecht. Doordat ze over een grote voorraad beschikken, kunnen ze bijna alle producten snel leveren. Zo heeft u de meeste producten al binnen twee dagen binnen! Daarnaast verzenden ze alle bestellingen van boven de € 100,- gratis. Wat gaat u bestellen bij deze expert in bedrijfskleding voor in de bouw? Neem een kijkje in de webshop en vind de perfecte items.

Laat uw bedrijfskleding borduren of bedrukken

Wilt u dat uw medewerkers uw bedrijfsnaam uitdragen terwijl ze aan het werk zijn? Hier kan A. van Raak Workwear perfect voor zorgen. Zij kunnen bijna alle producten voorzien van uw naam, logo of huisstijl. Hiermee komen uw medewerkers representatief voor de dag. Daarnaast haalt u zo misschien nieuwe klanten binnen. Het voorzien van een logo kan gedaan worden door middel van borduren, transferdruk of zeefdruk. Neem gerust contact op met dit bedrijf om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

https://workwearfactory.nl/

Dé webshop voor veiligheidsschoenen van bekende merken, waaronder Timberland en Puma werkschoenen

Bij Mallegrom Veiligheidsschoenen koopt u snel en eenvoudig de stevige veiligheidsschoenen die u nodig heeft. Deze webwinkel heeft een ruim assortiment met meer dan 400 verschillende veiligheidsschoenen van diverse bekende merken. Zo kunt u er onder andere Timberland werkschoenen en Puma werkschoenen bestellen. Maar ook voor de merken: Arbesko, Redbrick, Sika en Safety Jogger kunt u er terecht. U vindt er ook allerlei soorten veiligheidsschoenen. Of u nu lage, hoge of halfhoge schoenen wilt, of liever laarzen, instappers of sandalen heeft: Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft al deze typen schoenen in huis. Zo voorziet deze webwinkel u gegarandeerd van de veiligheidsschoenen die aan al uw eisen voldoen. Het maakt dan ook niet uit in welk werkveld u werkzaam bent, want voor iedere sector zijn hier de juiste werkschoenen te vinden. Lichte of zware industrie, zorg, bouw, logistiek en zelfs de kantoorsector wordt door deze schoenenspecialist voorzien van de ideale veiligheidsschoenen.

Een uitgebreid aanbod van Timberland werkschoenen

Timberland werkschoenen zijn een van de meeste luxe veilheidschoenen die optimaal comfort en bescherming bieden. Deze schoenen zijn ideaal voor professionele vakmensen die deze schoenen dagelijks intensief gebruiken. De schoenen zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Mallegrom Veiligheidsschoenen verkoopt verscheidene soorten Timberland werkschoenen. Zo vindt u er werklaarzen, die speciaal ontworpen zijn voor buiten werkzaamheden en uitstekend tegen vocht kunnen. Door het waterbestendige leer houdt u altijd droge voeten. Ook vindt u in de webshop Timberland werkschoenen van de ‘industrial hiking’ serie. Deze kwalitatieve wandelschoenen zijn ultralicht en flexibel. Ze zijn bestand tegen warme en droge omgevingen en zien er sportief uit.

Bestel hier uw sportieve Puma werkschoenen

Wanneer u sportieve veiligheidsschoenen zoekt, zijn Puma werkschoenen ideaal. Deze schoenen voldoen aan alle huidige veiligheidseisen en zitten net zo comfortabel als een normale sportschoen. Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft een ruim assortiment Puma werkschoenen, voor zowel heren als dames. Op de website staat bij iedere schoen een nauwkeurige productomschrijving. Vraagt u zich echter toch af welke werkschoenen voor u het meest geschikt zijn? De specialisten van Mallegrom Veiligheidsschoenen voorzien u graag van persoonlijk advies.

Stenen in diverse kleuren, vormen en maten, zoals een hotstone set, kopen

Heeft u het ruime assortiment van Steengoed Benelux al wel eens gezien? Hier vindt u alle soorten stenen die u zich kunt bedenken. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige edelstenen, die speciaal geschikt zijn voor in sieraden, kopen. Daarnaast vindt u bij de specialist ook verschillende soorten geslepen stenen, trommelstenen, ruwe stenen en mineralen. Bent u op zoek naar Swarovski kristallen? Ook die vindt u bij de specialist. Alle stenen zijn beschikbaar in diverse kleuren, vormen en maten. Wilt u liever diverse wellnessproducten, zoals hotstones, kopen? Bij de specialist kunt u zowel een hotstone set kopen als hotstones per kilo. De specialist is dus van alle markten thuis!

Hotstone set kopen als particulier? Dat kan ook bij de groothandel!

Een hotstone set en andere ontspanningsproducten kopen kan bij de gespecialiseerde groothandel zowel als particulier en als bedrijf. Als particulier kunt u vaak niet bij de groothandel terecht voor het inkopen van producten. Bij Steengoed Benelux kan dat echter wel. Wilt u dus als particulier een hotstone set kopen? Of wilt u zelfs graag hotstones per kilo kopen? Dat kan! De specialist helpt u graag te voorzien in uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het kopen van een hotstone massage set ‘So relaxing’ en een massage set ‘So fresh’, maar u kunt ook kiezen voor diverse bijbehorende producten als etherische oliën, massageoliën en coldstones. U betaalt uiteraard een zeer aantrekkelijke prijs voor de producten en ze worden zo snel mogelijk bij u thuis geleverd.

Hotstone set kopen? Uitstekend geschikt voor therapeuten, wellnesscentra en webshops!

Wat uw reden ook is voor de aankoop van een hotstone set of losse hotstones: bij de specialist kunt u terecht. Bent u therapeut en heeft u uw eigen praktijk waar u dagelijks klanten ontvangt? Heeft u een eigen wellnesscentrum waar u klanten behandelt? Of heeft u een eigen webshop waar u de lekkerste wellnessproducten verkoopt? Dan bent u wellicht op zoek naar een plek waar u de beste wellnessproducten als een hotstone set kunt kopen. Bij Steengoed Benelux vindt u naast edelstenen en mineralen ook diverse wellnessproducten, zoals een hotstone set of hotstones per kilo, die u gemakkelijk kunt kopen via de website. Ook massageoliën, etherische oliën en coldstones heeft de specialist op voorraad. Zo heeft u snel uw voorraad aangevuld met de beste ontspanningsproducten die er te vinden zijn.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén