Categorie: Groothandel Page 1 of 2

Ontdek hier een groot assortiment aan kunststof bakken en andere kunststof producten

Bent u op zoek naar oplossingen voor de opslag of het vervoer van goederen binnen uw bedrijf? Denk dan zeker aan het gebruik van kunststof bakken of andere kunststof producten. Kunststof bakken zijn zeer duurzaam in het gebruik. Niet alleen kunt u er tal van verschillende goederen mee vervoeren en in opslaan, waaronder etenswaren, ze hebben ook een lange levensduur. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op maat te maken en zo erg handig in het gebruik bij bijvoorbeeld het order-picken. Bent u op zoek naar kunststof producten voor uw bedrijf, neem dan eens een kijkje bij de producten van Alpac.

Ruim 10 jaar de plaats voor kunststof bakken en pallets

Alpac is opgericht in 2006 en inmiddels is dit bedrijf dé specialist geworden op het gebied van material handling oplossingen van kunststof. Op de website vindt u het enorme assortiment van verschillende kunststof producten. Zo kunt u hier terecht voor kunststof bakken, bijvoorbeeld stapelbakken in allerlei verschillende vormen, maar ook magazijnbakken. Er is ook een groot aanbod aan kunststof pallets te vinden. Zowel kunststof pallets voor eenmalig gebruik als containerpallets, hygiënepallets en pallets voor zware belading. Dit is nog lang niet alles, want ook verschillende kratten, palletboxen, rekken en tubs vindt u in het assortiment.

Kostenefficiënt en servicegericht

Bent u op zoek naar een standaard kunststof product of is er een op maat gemaakt product nodig? Door goede contacten met spuitgietfabrieken is een geheel op maat gemaakt product geen probleem voor Alpac. Er wordt door de productspecialisten altijd met u meegedacht voor een zo efficiënt mogelijke oplossing, ook op het gebied van kosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof producten voor uw bedrijf? Neem een kijkje op de website en vind de kunststof pallets, bakken of andere producten die het beste passen bij uw bedrijf. Vanwege de grote voorraad die aanwezig is, kunt u rekenen op een snelle levering van uw bestelling.

Een kleuren labelprinter voor uw bedrijf

Met een kleuren labelprinter helpt u uw bedrijf verder. Tegenwoordig bent u niet meer afhankelijk van printers die in maximaal twee kleuren printen, namelijk zwart en wit. Daarnaast zijn de mooiste gekleurde labels niet alleen aan grote bedrijven voorbehouden. Met een professionele kleurenprinter kan een kleine zelfstandige organisatie prima uit de voeten en voorziet hij of zij zichzelf op deze manier van labels voor diverse doeleinden. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? LabelPro helpt u graag in het ontdekken van de beste kleuren labelprinter voor uw bedrijf. Bovendien heeft een professionele printer diverse voordelen, die voor u hieronder op een rijtje zijn gezet.

Kleurenlabels voor kleine én grote afnames

Bij LabelPro bent u voor iedere afname aan het juiste webadres. Zowel kleine afnames tot 1.500 labels als partijen van 10 tot 15.000 stuks kan dit bedrijf voor u verzorgen. Dit jaagt u minder op kosten, omdat u per keer de hoeveelheid besteld waarvan u zeker weet deze te gebruiken. Tevens zorgt het voor een kleinere voorraad en minder afval. Doordat u met een kleuren labelprinter labels in verschillende vormen kunt printen en in verschillende kleuren, geeft u uw bedrijf hiermee een professionelere uitstraling.

LabelPro voorziet u van de beste professionele printers

Een professionele kleuren labelprinter voor uw eigen onderneming heeft diverse voordelen waardoor de investering die u doet zich op den duur uitbetaald. Op de website van LabelPro zijn diverse printers te zien van merken als Afinia, Neuralabel en Epson. Vindt de printer die bij en uw werkzaamheden past. Ook bent u voor advies bij LabelPro aan het juiste adres. Een kleuren labelprinter is een grote uitgave en het is van belang dat u een overwogen keuze maakt. Om u daarbij te helpen kunt u etiketten laten afdrukken en een inktcalculatie laten maken. Daarnaast is het mogelijk om de machines op locatie te bezichtigen.

https://labelpro.nl

Alles voor de horeca

Wilt u snel en gemakkelijk horeca benodigdheden bestellen? Dat kan bij Hartman en Zn. Horeca Service. Voor zowel grote als kleine horecaondernemingen levert dit familiebedrijf alles waar u maar behoefte aan heeft op het gebied van horeca. U hoeft dus niet verder te zoeken, want dit bedrijf heeft alles wat in en om de horeca maar nodig kan zijn. En dat is fijn, omdat veel horecaondernemers weinig tijd hebben voor bijkomende beslommeringen. De webshop is overzichtelijk ingedeeld, zodat u eenvoudig vindt en bestelt wat u zoekt. En wilt u meer informatie of hulp? Dan bent u altijd welkom om te bellen of te mailen. Het bedrijf levert uitstekende kwaliteitsproducten en vindt service en klanttevredenheid erg belangrijk.

Professionele apparatuur

Hartman en Zn. Horeca Service levert u de meest uiteenlopende apparatuur voor uw keuken. Of u nu verantwoordelijk bent voor de voetbalkantine of als chefkok in de restaurantkeuken staat, dit familiebedrijf levert precies waar u behoefte aan heeft. De medewerkers helpen u graag de meest efficiënte indeling van uw keuken te maken, waardoor het prettig werken is. Ze adviseren u verder bij de keuze voor de juiste apparatuur. Voor zowel koken, bakken, braden en grillen vindt u het juiste apparaat, maar ook koelvriesapparatuur of servies is leverbaar. Installatie en onderhoud vindt plaats door professionele monteurs. Bovendien kunt u bij Hartman en Zn. Horeca Service terecht voor het vervangen van onderdelen waardoor uw apparatuur langer meegaat.

Aandacht voor hygiëne

Schoonmaak is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces. Zowel de keuken, de gastenverblijven als het sanitair verdienen daarin de beste behandeling. Alle horeca benodigdheden die u nodig heeft voor uw bedrijfshygiëne in de breedste zin van het woord, bestelt u gemakkelijk online. Denk hierbij aan schoonmaakmateriaal voor uw keuken en apparatuur, maar bijvoorbeeld ook aan handdoeken en luxe doucheproducten om uw gasten bij hun overnachting mee in de watten te leggen. De schoonmaak- en verzorgingsproducten helpen u bij het creëren van een nette en uitnodigende uitstraling van uw bedrijf.

Koop de geschikte gaasmat voor uw afrastering

Een gaasmat is een noodzakelijke aankoop als u gaat beginnen met het maken van een afrastering of dierenverblijf. Ook de kwaliteit van het gaas is belangrijk, want u wilt natuurlijk dat uw dieren veilig zijn. Zowel ontsnappingen van uw dieren moeten worden voorkomen, als het binnendringen van ongewenste gasten. Het verschilt per diersoort wat voor omheining nodig is, daarom zijn er verschillende soorten gaas. Waar u voor kleinere dieren als cavia’s of konijnen een kleine maaswijdte nodig heeft, mag het voor schapen of geiten prima wat groter zijn. Gaasmatten met verschillende maaswijdtes vindt u bij Afrasteringspecialist. Ook zijn er verschillende sterktes verkrijgbaar. Daardoor kunt u precies dat gaas uitzoeken, wat precies past bij uw wensen.

Koop een verzinkte gaasmat voor uw watervogels

De gaasmatten bij Afrasteringspecialist zijn verzinkt. Dit houdt in dat zij onder andere beschermd zijn tegen vocht. Bent u van plan een verblijf voor uw watervogels te bouwen, bijvoorbeeld voor eenden, ganzen of zwanen? Het verzinkte gaas is perfect geschikt voor gebruik onder water. Op die manier kunt u een vijver in tweeën verdelen of een waterdoorgang afsluiten. Daardoor hebben uw watervogels wel de beschikking over water, maar kunnen zij niet ontsnappen.

Veilige gaasmatten voor dieren en kinderen

Gaas kan scherpe punten bevatten, waar zeker dieren en kinderen zich makkelijk aan kunnen bezeren. Daarom verkoopt Afrasteringspecialist voornamelijk stekloze gaasmatten, welke te zijn herkennen aan een logo. Deze gaasmatten bevatten geen scherpe punten of uitsteeksels. Is het tijdens het werken noodzakelijk om een gaasmat door te knippen, zorg er dan voor dat u het uitsteeksel netjes afwerkt. Ook de beschermlaag wordt doorbroken als u het gaas doorknipt. Door het gaas te behandelen met een zinkspray voorkomt u dat het gaas gaat roesten. Neem voor een indruk van het complete aanbod een kijkje op de website of ga langs bij de winkel in Stolwijk.

https://www.afrasteringspecialist.nl

Kies voor gebruikte pallets en bespaar aanzienlijk op uw kosten

Als het regelmatig voorkomt dat u goederen op pallets moet vervoeren, dan is het zeker de overweging waard om te kiezen voor gebruikte pallets. Gebruikte pallets zijn namelijk een stuk voordeliger dan wanneer u nieuwe pallets aanschaft voor ieder transport. Een gebruikte pallet is bovendien net zo goed als een nieuwe, vooral wanneer de pallets goed worden gecontroleerd op kwaliteit. Schaf daarom uw gebruikte pallets aan bij een bedrijf die al vele jaren hierin gespecialiseerd is. Bij Post Pallets en Kisten mag u ervan uitgaan dat de pallets te allen tijde een goede kwaliteitscontrole doorgaan. Indien nodig worden planken en blokken opnieuw vastgezet of vervangen. Reken er dus maar op dat de pallets die u bij hen koopt van uitstekende kwaliteit zijn!

Een transport uitvoeren met pallets is zeer efficiënt

Het vervoeren van uw goederen op pallets kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het transport ontzettend gemakkelijk is. De pallets worden namelijk met behulp van een heftruck verplaatst, maar in de meeste gevallen zijn ze ook voorzien van insteekgaten voor een pompwagen bij bijvoorbeeld een winkel. Door deze kenmerken is het mogelijk om relatief zware materialen gemakkelijk te verplaatsen. Denk hierbij aan materialen van meer dan 1000 kilo! Ook zijn de goederen goed beschermd – gebruik bijvoorbeeld een plastic sealing om ervoor te zorgen dat de inhoud van uw pallet tijdens het transport wordt behoed voor beschadigingen. Zeker bij een lang transport naar bijvoorbeeld het buitenland is een goede verpakking essentieel.

Welk bedrijf levert gebruikte pallets van een goede kwaliteit?

Als u op zoek bent naar gebruikte pallets voor uw transport, vertrouw dan op de service van een betrouwbare leverancier. Post Pallets en Kisten staat voor u klaar. Het bedrijf, gevestigd in IJmuiden, bestaat al sinds 1974 en beschikt over ruime ervaring als het handel in gebruikte pallets betreft. Op de website vindt u meer informatie en onder andere een duidelijk overzicht van de te leveren pallets. Het is ook mogelijk om via het contactformulier een offerte op te vragen of informatie in te winnen.

https://ppk.nl

Een PET fles laten ontwerpen voor uw nieuwe product

Als u op zoek bent naar een passende verpakking voor uw nieuwe product, dan is een PET fles wellicht een goede suggestie. PET flessen zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal dat een stuk minder belastend is voor het milieu dan plastic zoals dat voorheen werd gemaakt. Dankzij de gescheiden afval inzameling worden nu ook flessen zonder statiegeld vaak gerecycled zodat ook dit materiaal kan worden hergebruikt in plaats van dat het in het milieu terechtkomt. Planten en vooral dieren hebben hier namelijk erg veel hinder en zelfs gezondheidsschade van. Daarom is het gebruik van deze flessen en potten van harte aanbevolen.

Gebruik een PET fles voor uw product

Als u uw product op een milieuvriendelijke manier wilt verpakken, dan is een PET fles een prima keuze. Uiteraard kunnen PET flessen in allerlei vormen en kleuren worden gemaakt om uw product de juiste uitstraling te geven. De vormgeving van de PET fles is ook afhankelijk van het soort product en deinhoud. Verpakkingen van PET zijn niet alleen in de vorm van flessen verkrijgbaar, maar ook potten en andere vormen zijn beschikbaar. U kunt op die manier een juiste keuze maken. Als u hierover advies nodig heeftt dan zijn er altijd deskundige bedrijven die u daarbij kunnen helpen.

PET flessen bestellen kan nu ook heel gemakkelijk online

Wilt u uw product in een PET fles verpakken? Bestel deze dan bij PET Power. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een heuse multinational met dochterondernemingen over de hele wereld. Het bedrijf maakt ook in Nederland nog steeds de producten waar het in 1995 mee begon. U vindt de contactgegevens voor de vestiging bij u in de buurt op de website. U kunt hier terecht voor zowel kleine orders als grote bestellingen. Het bedrijf levert aan duizenden bedrijven over de hele wereld. Op de website vindt u ook voorbeelden van gangbare modellen PET flessen.

Isolatieglas online bestellen

De isolatie van je woning is één van de belangrijkste aspecten bij het creëren van een aangename woonomgeving die daarbij gezond en comfortabel is. Isolatieglas is een van de eerste beschermingslinies tegen externe invloeden zoals koude en vocht. Kiezen voor dergelijk glas is dan ook een goede manier om het comfort dat je in je woning ervaart snel en eenvoudig een niveau hoger te tillen.

Wat zijn precies de voordelen van isolatieglas? Een vraag die je jezelf ongetwijfeld stelt als je de beste keuze voor je woning wil maken. Onderstaand overzicht geeft een duidelijk beeld op wat je van dergelijk glas kan verwachten!


De grootste voordelen van isolatieglas

Isolerend glas is glas dat uit meerdere lagen is opgebouwd. Tussen beide lagen bevindt zich een laagje lucht in een lege ruimte, de zogenaamde spouw. Wat kan je nu verwachten van isolatieglas?

1. Voor elke situatie een oplossing

Ten eerste bestaan er verscheidene types isolatieglas. Afhankelijk van de U-waarde (of isolatiewaarde) van het type glas is deze beter voor bepaalde situaties. Zo kan dubbel glas voldoende zijn om je woning iets beter te beschermen tegen koude. In bepaalde bedrijfsomgevingen is HR++ glas, dat veel beter isoleert, dan weer de beste oplossing. Hoe sterker de U waarde, hoe beter het glas je woning of pand zal beschermen tegen temperaturen!

2. Energie besparen met isolerend glas

Daarbij is isolerend glas de beste manier om je energierekening aan het einde van de maand te doen dalen. Doordat het glas in je woning beter isoleert, zal je immers veel minder moeten betalen om je woning of pand te verwarmen. Het gevolg? Je bespaart heel wat op verwarming, iets waar je portemonnee natuurlijk blij mee zal zijn!

De voordelen van isolatieglas reiken duidelijk ver. Vertrouw je daarbij op het gamma van een specialist, dan ben je zeker dat je waarde krijgt voor je geld. Een duurzame investering is goud waard, zeker als het gaat om de isolatie van je woning of bedrijf!

Bestel isolatieglas online op www.glaskoning.nl.

Een dak van golfplaten

Een golfplaten dak komt u vooral tegen op schuren, stallen, kantoor- en bedrijfspanden en in bergingen. In tegenstelling tot kunststof- of staalplaten zijn golfplaten geluiddempend. Het geluid van regen wordt bijvoorbeeld goed gedempt. Daarnaast zijn de golfplaten vochtregulerend. Dankzij de vorm van de golfplaten wordt de regen gemakkelijk afgevoerd. Plus, nog een groot voordeel: de golfplaten zijn asbestvrij. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en goed recyclebaar, omdat de platen geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu. Het allergrootste voordeel is echter dat ze brandwerend zijn. Dat maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor stallen.

Of kiest u liever voor een dak van polycarbonaat platen?

Polycarbonaat platen zijn transparant, helder, hard en ze kunnen goed tegen hoge temperaturen. Ook zijn de polycarbonaat platen aan één zijde voorzien van UV-bescherming. Dit zorgt ervoor dat de platen niet verweren door de zon. Maar dat betekent ook dat hier tijdens de montage rekening mee moet worden gehouden. Als de plaat verkeerdom ligt, zal het effect te niet worden gedaan. Een van de grootste voordelen van polycarbonaat platen is dat er een model is uitgebracht die hitte werend is. Dit zorgt ervoor dat er een constant binnenklimaat kan worden gecreëerd.

Bestel uw platen vandaag nog

Nu u de verschillen kent tussen de verschillende platen, is het tijd om een keuze te gaan maken. Kiest u voor de golfplaten of voor de platen van polycarbonaat? Om daarin een keuze te maken, is het slim om na te gaan waar u deze platen gaat plaatsen. Komen ze op een stal te liggen? Of wilt u het dak van uw kantoorpand vervangen? In beide situaties kiest u voor een andere optie Heeft u graag hulp bij het maken van de juiste keuze? Kies er dan voor om uw platen bij Huisman Gemert te kopen. Zij helpen u graag en leggen u uit welke keuze voor uw situatie de beste is. Ze denken met veel plezier met u mee.

De slagerij inrichting waar u van droomt

Heeft u een slagerij en wilt u de inrichting hiervan veranderen? Of bent u beginnend ondernemer en moet u uw hele slagerij nog ontwerpen? Het is belangrijk dat uw slagerij inrichting de juiste uitstraling heeft. Wilt u bijvoorbeeld luxe uitstralen? Of wordt u liever gekenmerkt als sfeervol? Denk hier eerst goed over na en ontwerp vervolgens een passende slagerswinkel. Op die manier verwezenlijkt u de slagerij inrichting waar u al tijden van droomt.

Vraag hulp bij het ontwerpen van uw slagerij

Heeft u wel ideeën, maar lukt het u niet om deze verschillende ideeën met elkaar te rijmen? Of misschien loopt u wel tegen andere barrières aan bij het maken van het ontwerp? Schakel voor uw slagerij inrichting dan de hulp van professionals in. U kunt hiervoor bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland terecht. Ze bieden niet alleen hulp bij het ontwerp, maar hebben ook een groot assortiment aan betaalbare koelmeubels. Met bijna veertig jaar ervaring mogen ze zichzelf echte specialisten in bedrijfskoeling en airconditioning te noemen.

Ook voor cafetaria, supermarkten en andere winkels

Koeltechnisch Buro Midden Nederland helpt naast slagers ook andere ondernemers die bijvoorbeeld een supermarkt of frietzaak bezitten. Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft; wanneer u een koeltoonbank wilt kopen, zit u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland goed. Hier kunt u een koeltoonbank kopen die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast vindt u hier onder andere ook gebaksvitrines, dry asge kasten, gekoelde werkbanken, vriescellen en wandkoelmeubels.

Bekijk de showroom voor inspiratie

Zoekt u nog inspiratie voor uw slagerij inrichting? Of wilt u een koeltoonbank kopen, maar lukt het u niet een keuze te maken? In de showroom van Koeltechnisch Buro Midden Nederland in Ingen doet u inspiratie op en krijgt u antwoord op al uw vragen. Ontdek het ruime assortiment en vind de producten die het beste bij uw winkel passen.

De Silvent 500-S

De Silvent 500-S bewijst waar u misschien niet in gelooft: een topkwaliteit luchtpistool voor een zeer schappelijke prijs. De Silvent 500-S is een van de populairste luchtpistolen en dat is niet zonder reden. Dit model biedt de ergonomie en prestaties van luchtpistolen uit een hogere prijsklasse tegen een prijs die slechts fractioneel boven die van middenklasse modellen ligt. Wat opvalt aan dit model, is zijn nozzel van roestvrijstaal. Dit maakt de 500-S uitermate geschikt voor zwaarder gebruik. Dat is niet iets dat veel van zijn concurrenten in deze prijsklasse kunnen zeggen.

De Silvent 500-S biedt u altijd de perfecte oplossing

De Silvent 500-S is voor vrijwel iedereen geschikt en zeker in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht ook bijzonder veilig. Dit om een aantal redenen. Het pistool wordt alom erkend als een van de meest ergonomische en meest gebruiksvriendelijke exemplaren op de markt, wat naast zijn design ook te maken heeft met zijn sublieme veiligheid.

Dit model is het resultaat van vele jaren expertise en dat komt onder andere tot uiting in het feit dat hij volledig voldoet aan de normen van de Amerikaanse OSHA en de Europese EU Machine Directive geluidslimieten. De techniek van de 500-S is dan ook gepatenteerd.

Ten opzichte van een normale, open buis levert de Silvent 500-S een geluidsbesparing van 62%, bij een energiebesparing van 37%.  Ondanks deze zuinige statistieken, is dit pistool uitermate krachtig. U wilt hiervan profiteren? Dat kan.

Meerdere maten leverbaar

Dit pistool is bij KDS Advies namelijk in meerdere afmetingen leverbaar. Hij is verkrijgbaar in de lengtes 250 millimeter, 400 millimeter, 600 millimeter, 800 millimeter en 1000 millimeter. Voor de door u beoogde toepassing is er dus een ideaal formaat. Voor extra gebruiksgemak is dit model ook verkrijgbaar met een extra lange hendel. Monteert u daarnaast een veiligheidskoppeling voor perslucht, dan beschikt u over een uitstekend totaalpakket. 

De kwalitatieve materialen van dit model zorgen er al voor dat er veel minder lucht weglekt dan gebruikelijk. Wilt u echt een zo optimaal mogelijk luchtpistool, dan kunt u een veiligheidskoppeling voor perslucht bijbestellen. Een veiligheidskoppeling voor perslucht zorgt voor een veiligere werkomgeving.

Page 1 of 2

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén